ye-logo.v1.2

Шоумен Дмитро Коляденко приїде до Хмельницького, щоб обрати талановиту молодь

Афіша 4800
Дмитро Коляденко очолить журі конкурсу «STAR DREAM»
Дмитро Коляденко очолить журі конкурсу «STAR DREAM». Фото: Tv.ua

Зірковий гість очолить журі конкурсу «STAR DREAM»

Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв «STAR DREAM» у Хмельницькому відбудеться 18 березня. А журі конкурсу очолить хореограф, танцівник, телеведучий, співак і актор Дмитро Коляденко.

Наразі триває збір заявок на конкурс, і участь у ньому можуть взяти як окремі учасники так і колективи, які бажають проявити свій талант. Це може бути хореографія, оригінальний жанр, вокальне мистецтво, інструментальне мистецтво, театральне мистецтво, театри мод, циркове мистецтво, образотворче мистецтво і література (читці).

Оскільки це відкритий фестиваль-конкурс, участь у ньому можуть взяти як професіоали, так і аматори. Жорстких вікових обмежень також немає – наймолодшим учасникам може бути до п’яти років, найстаршим – більше 18.

Виступи на фестивалі буде оцінювати кваліфіковане журі на чолі з Дмитром Коляденком. І за результатами оцінювання у кожній з номінацій, а також у всіх жанрах та вікових групах оберуть одне перше, два других і три третіх місця.

Також конкурсанти можуть поборотися за Гран-Прі фестивалю, сертифікати на 100, 200, 300, 500 і 1000 євро і за участь у міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв у Болгарії.

Для того, щоб стати учасником «STAR DREAM» у Хмельницькому, потрібно заповнити «Заявку на участь» і надіслати її на електронну скриньку: [email protected].

А сам конкурс відбудеться 18 березня в приміщенні обласної філармонії, з 9:00 до 22:00 години.

Варто зазначити, що участь у «STAR DREAM» не безкоштовна – конкурсантам потрібно зробити організаційний внесок: солісту – 600 гривень, дуету – 400 гривень з особи, тріо – 350 гривень з особи, квартету – 300 гривень з особи і колективу – 250 гривень з особи.

Деталі – у положенні конкурсу і за телефоном: 063-189-16-68 або 096-492-93-75

Фото: з соцмережі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую