ye-logo.v1.2

У Деражні шукають музикантів на День вуличної музики

Афіша 3345
Цьогоріч День вуличної музики у Деражні відбудеться 20 травня
Цьогоріч День вуличної музики у Деражні відбудеться 20 травня. Фото: з офіційної сторінки заходу у «Vk.com»

Участь у ньому може взяти кожен охочий.

День вуличної музики у Деражні відбудеться 20 травня, та учасників шукають вже зараз. При чому до участі запрошують не лише співаків і музикантів, а й танцюристів, художників, фотографів, майстрів з рукоділля і навіть спортсменів. Усе, що потрібно, – це прийти і показати свої вміння й таланти.

Також організатори зазначають, що участь у заході може взяти кожен охочий, не залежно від віку, вміння чи професіоналізму.

Для того, щоб стати учасником, потрібно лише заповнити електронну форму заявки. А з тими, хто це зробить, організатори зв'яжуться ближче до 20 травня.

Довідка: День вуличної музики (Street Music Day) – наймасштабніша волонтерська ініціатива у світі, започаткована як музичний флешмоб у далекому 2007 році литовським музикантом Андрюсом Мамонтовасом у Вільнюсі (Литва). За 9 років до литовського свята музики долучились Латвія, Ірландія, Великобританія, Грузія, Нідерланди, Бельгія, Норвегія, Амренія, Португалія і Росія. Четвертий рік поспіль у цьому святі музики беруть участь більше як 40 міст України, у тому числі й Деражня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую