ye-logo.v1.2

Хочете купити відкатні ворота в Хмельницькому і заощадити? Разом з компанією “Брама Маркет” це легко! На правах реклами

6264

Ролетні та гаражні системи Хмельницький

Вирішили встановити для власного гаража брами? Радимо обирати недорогі та високоякісні системи. Для зручного керування воротами, ви можете тут же замовити автоматику до брам CAME, NICE, FAAC. Це буде дешевше, тому що за умови одночасної покупки воріт та автоматики ми надамо знижку на 15%. У нас є власний завод з виробництва воріт у Києві. Для приміщення, гаража, яке опалюється, ми радимо установити секційні ворота з теплою панеллю 40 мм, з наповненням поліуретаном, а для приміщення, яке ви не опалюєте зимової пори року, можна поставити ролети, вони не будуть тримати тепло, проте більш доступні за ціною та компактно розміщуються над гаражним отвором у захисній коробці.

Розпашні і відкатні ворота Хмельницький

Вуличні в’їзні ворота – це окраса вашого обійстя. Розпашні ворота будуть чудово пасувати для великої та просторої території вашої господи, крім того, ви можете замовити ковані ворота розпашного типу, а якщо ви маєте невеличке подвір’я, що виходить на вузеньку вуличку, то буде доцільніше скористатися відкатними воротами. Надійна садвіч-панель цих систем не лише прикрашає ваш загальний екстер’єр, але й ще гарантує надійний захист. Ми радимо лише перевірену продукцію виробників Алютех, Рітерна, Херман, Дорхан, WISNIOWSKI. У наших відкатних воріт наступні переваги:

- 25000 циклів роботи
- Полімерне покриття систем
- Понад 20 видів наповнення полотна
- Приховані кріплення убезпечують від проникнення зловмисників
- Ворота працюють без зайвого шуму завдяки опорному ролику зі склонаповненням та зубчатим рейкам
- Сандвічна панель товщиною 45 міліметрів
- Щільний поліуретановий наповнювач з показниками щільності 47 кг на метр кубічний

Як ви бачите, зсувні ворота мають бути надійними, а тому ми потурбувалися про те, щоб запропонувати вам тільки найкраще. Ви можете обирати відкатні ворота з з профлиста, алюмінієві, сталеві на ваш смак та гаманець. Відкатні ворота у Хмельницькому недорого для вас та з доставкою за наш рахунок.

Автоматика для воріт CAME, Faac, Nice у Хмельницькому

Наші приводи мають європейські сертифікати, вони у повній відповідності з провідними світовими стандартами безпеки і якості. У кожної з представлених моделей є свої переваги. Автоматика встановлюється на ворітну стулку вагою від 400 кілограмів до 3,5 тони. Приводи передбачають самоблокування, вони облаштовані додатковими елементами безпеки.

Про компанію БРАМА МАРКЕТ у Хмельницькому, монтування, виробництво, сервіс

Ми знаємо, як зробити так, щоб ваша покупка заощадила ваші кошти. Ми гарантуємо, що весь товар, який ви у нас купуєте, відповідає нормам якості України та Євросоюзу.

- Вигідна та безпечна покупка – ми укладаємо договір з клієнтом

- Привозимо товар практично безкоштовно по Україні

- Майстер може заміряти ваш гаражний отвір без додаткової оплати

- На всі товари діють акційні пропозиції

- За умови покупки у фірмовому салоні дамо знижку на 20%

- На товари діють гарантійні терміни 3 роки.

Компанія «БРАМА МАРКЕТ» у Хмельницькому продає відкатні, розпашні, гаражні ворота, автоматику компаній Alutech, Wisniowski, Doorhan, Ryterna, Hormann. АКЦІЯ! З 24 березня по 1 квітня купуйте у нас ворота, автоматику чи аксесуари до них, монтаж – у подарунок.

Мережа салонів автоматичних воріт по Україні «Брама Маркет» - Хмельницький, Житомир, Луцьк.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую