ye-logo.v1.2

Сережки з рубіном - символ енергії і вогню На правах реклами

5790

Ювелірні камені природного походження представлені багатою палітрою фарб.

Серед мінералів насиченою, соковитої гами особливе місце відведено рубіну – однією з різновидів корунду. Визначити колір рубіна двома словами важко. В залежності від компонентів, що формують відтінок (хрому, алюмінію), розрізняють камінь червоний, рожевий, бордовий, вишнево-фіолетовий, «кривавий».

Сережки з рубіном виглядають досить ефектно саме за рахунок палітри самородка. В каталозі інтернет-магазину Zlato  представлені кращі творіння сучасних ювелірів, які вміють «приборкувати» стихію каменю.

Для виробництва рубінових сережок використовують суто дорогоцінні матеріали. З металів присутні золото біле, рожеве, жовте, а також платина і срібло. Обробка – емалювання, перламутр, інкрустація білими, зеленими, коричневими, чорними і сродными з рубінами камінням. 

Рубінові сережки – прикраса статусна. Для жінки це спосіб самовираження, інструмент індивідуалізації природної краси.

Вироби з рубіном імпонують шатенкам, блондинкам, брюнеткам. Краса карих очей особливо природна при сережках з темними рубіном. Світлі відтінки підходять блакитнооким красуням. Дамам з сірими і зеленими очима рекомендовані сережки з декількома типами каменів:

- рубіном,
- топазом,
- малахітом,
- діамантом.

Камінь, по фізичним властивостями подібний діаманту, по-різному «грає» в темному приміщенні і при променях світла. Природний блиск рубіна змушує згасати навіть краплі роси. Поети і художники, що оспівують красу жіночого тіла, порівнюють рубін зі зрілістю. Камінь настільки ж «мудрий», як і гарний, тому більше підходить жінкам, старше 25 років.

Магічні властивості рубіна «зашкалюють». Мінерал, який знайшов себе не тільки в сережках, але і кулони, брошки, персні, вважається «каменем пристрасті», символом любові, акумулятором енергії і сили.

Якщо в день одруження прийнято дарувати прикраси з перлами або діамантом, на 40-річчя сімейного життя («рубінове весілля») – вироби з рубіном.

Мінерал не позбавлений чудодійної природи. Здавна вважається, що рубін «лікує» від фізичного виснаження, недокрів'я, при травмах і ранах.

Кармічний атрибут знаків Вогню (Скорпіон, Діва, Лев) дарують носіям зодіакальної місії. Якщо ваша кохана з цього щасливого списку – замовте їй сережки з рубіном:

- пуссети;
- класичні;
- в комплекті з перстеньком.

Коментарі:

Ольга Качерова 20.05.2017 23:35

Сережки з рубіном не одягнеш під аби-що. Вони потребують пафосу, розкоші та вишуканості. Прикраси, безумовно чудові. Особливо мені сподобалися сережки з підвісками у формі кулі як на фото. В мене від матусі залишилися сережки з рубіном так вони гарні, але вони для більш зрілого віку. Я на Злато підібрала собі більш молодіжний варіант.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую