ye-logo.v1.2

До Кам`янця запрошують на фестиваль експериментальної археології

Афіша 1935
Фестиваль триватиме з 10:00 до 18:00 години
Фестиваль триватиме з 10:00 до 18:00 години. Фото: kam-pod.gov.ua

У Старому замку відбудеться «Археологічний пікнік».

У Кам`янці-Подільському відбудеться фестиваль експериментальної археології «Археологічний пікнік». Вже 22 квітня кожен охочий зможе відчути себе археологом, адже на фестивалі можна буде попрацювати у кузні XVII століття, виготовити лучину, спробувати себе у набиванні тканини, її фарбуванні, деревообробці і навіть у каліграфії.  А для наймолодших відвідувачів діятиме «Інтерактивний майданчик юного археолога», де діти власноруч зможуть здійснити увесь процес потрапляння археологічних знахідок: від їх знайдення до експонування.

Окрім цього на фестивалі працюватиме кухня XVII століття, тож відвідувачі зможуть не лише гарно провести час, а й скуштувати смаколиків.

Такий фестиваль у місті проводять уже вп`яте. І роблять це для того, щоб показати, як окремі речі і процеси, що були буденними кілька століть тому, практично повністю втратилися, або до невпізнання змінилися у наш час.

Фестиваль триватиме упродовж 22 квітня, з 10:00 до 18:00 години. Організатори запевняють, що вхід на територію Старого замку під час його проведення  змінюватися не буде.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую