ye-logo.v1.2

Фінал конкурсу «Пан і Панночка Вишиваночка» у Хмельницькому перенесли

Культура 4471
Фінал конкурсу відбудеться не 18, а 29 травня
Фінал конкурсу відбудеться не 18, а 29 травня. Фото: з архіву

Він відбудеться наприкінці травня.

Фінал конкурсу дитячих талантів «Пан і Панночка Вишиваночка» у Хмельницькому мав відбутися у День Вишиванки – 18 травня. Трохи раніше, 26 квітня, організатори провели конкурсний відбір серед учнів молодших класів, і відібрали 12 маленьких Панів і 12 Панночок, які боротимуться за головний титул. 

Однак через низку обставин конкурс перенесли.

«До 18 травня в нас була змога провести тільки три репетиції, бо то зал зайнятий, то – люди, які проводять це все. До того ж цей місяць у нас надзвичайно насичений заходами: 13 травня – фестиваль «Щедрик-ведрик», потім – відкриття стадіону 24-25 травня – випуски четвертих класів, 26-27 травня – фестиваль "Rock&Buh", і ще багато інших нюансів є. Ми ж хочемо, щоб конкурс "Пан і Панночка Вишиваночка» був надзвичайно гарним і довершеним. Тому ми переговорили з батьками учасників і вирішили перенести фінал на 29 травня. І до того часу ми встигнемо провести вже не три, а близько восьми репетицій» – пояснив Сергій Щербанюк, заступник директора Хмельницького міського будинку культури.

Також він розповів, що вхід буде вільним, але щоб потрапити на фінал, потрібно звернутися до організаторів за буклетами.

А відбудеться фінал конкурсу «Пан і Панночка Вишиваночка» у понеділок, 29 травня, у приміщенні міського будинку культури (вул. Проскурівська, 43). Початок – о 15:00 годині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую