ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: втрата очок лідером та чергова перемога дебютанта

Спорт 2200
Гол Андрія Яремчука (в білому) приніс перемогу хмельничанам над МФК Славута
Гол Андрія Яремчука (в білому) приніс перемогу хмельничанам над МФК Славута. Фото: з архіву

Відбулися два поєдинки з чотирьох чергового туру чемпіонату Хмельниччини в Прем’єр-лізі.

Лише у двох містах області пройшли поєдинки 5 туру – у Красилові та Славуті. А ось матч нетішинського «Енергетика-Миклуша» з кам’янець-подільською «Фортецею» перенесли на 24 червня. Причина - участь нетішинської команди у Всеукраїнських змаганнях Атомпрофспілки. Ну, а поєдинок старокостянтинівського «Случа» та волочиського «Агробізнеса-2» має пройти 31 травня.

Центральним поєдинком туру став матч у Красилові, де лідер змагань – «Случ», приймав ФК «Дунаївці», який посідає друге місце. І перший тайм завершився за рахунку 0:1, адже гостям вдалося розпечатати ворота красилівчан. Відзначився Вадим Глуховатий.

«Случу» вдалося зрівняти рахунок аж на 82 хвилині, коли забив Олександр Грищук. Утім, вже через 4 хвилини Олексій Муравський вивів дунаєвчан уперед. Втримати переможний рахунок гостям не вдалося. На 89 хвилині матчу Сергій Яровий врятував «Случ» від поразки – 2:2. «Звісно, залишилися незадоволені результатом, - каже тренер «Случа» Лев Сергеєв. – Ми в другому таймі створили безліч моментів, які потрібно було реалізовувати та вигравати матч. А вийшло так, що могли і програти».

Завдяки цій нічиїй, красилівська команда зберігла за собою перше місце. ФК «Дунаївці» - друге.

А ось на третє місце піднявся дебютант змагань – ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1». Хмельничани свій матч проводили в Славуті, де їм вдалося здобути мінімальну перемогу з рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі забив на 21 хвилині Андрій Яремчук. Для ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» це вже третя перемога в сезоні.

Матчі 6 туру заплановані на 3 червня. Хмельничани вдома прийматимуть ФК «Дунаївці», «Фортеця» - старокостянтинівський «Случ», а МФК «Славута» - «Енергетик-Миклуш». Поєдинок «Агробізнеса-2» з красилівським «Случем» запланований на 7 червня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую