ye-logo.v1.2

Аматорська першість з футболу. Чемпіон Хмельниччини вже у фіналі

Спорт 2691
Агробізнес у 19 матчах не зазнав жодної поразки
Агробізнес у 19 матчах не зазнав жодної поразки. Фото: fcab.com.ua

Волочиський «Агробізнес» здобув путівку до фіналу.

 Відбулися матчі 20 туру чемпіонату України з футболу серед аматорів. І за два тури до завершення групового етапу, в групі 1 визначився переможець, який отримав право зіграти у фіналі турніру. Володарем путівки до вирішального матчу всього чемпіонату став волочиський «Агробізнес».

Чемпіон Хмельницької області вдома приймав ФК «Львів». Для того, аби достроково здобути право зіграти в фіналі, волочиській команді потрібно було виграти в суперника. Та вже після першого тайму стало відомо, що «Агробізнес» міг і програти, адже головні конкуренти команди втратили свої очки.

«Ми все одно повинні були вигравати, адже в нас є завдання – вигравати в кожному матчі, - каже головний тренер «Агробізнес» Андрій Донець. – ФК «Львів» доволі хороша команда, сильніша, ніж була в першому колі. Та ми змогли наприкінці першого тайму заробити пенальті, який реалізував Віталій Груша. У другому ж таймі мали забивати ще. Але Юрчак влучив у стійку, а Думанський не зміг вразити порожні ворота з трьох метрів».

«Агробізнес», здобувши мінімальну перемогу з рахунком 1:0, достроково посів перше місце в групі й тепер побореться за золоті медалі чемпіонату України. «Фінал, скоріше за все, пройде 24 червня. Де саме – ще невідомо», - каже Андрій Донець. Та до головного матчу сезону волочиська команда зіграє ще одну гру в чемпіонаті – 11 червня у Ковелі проти «Ковель-Волині».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую