ye-logo.v1.2

У Нетішині з каналізаційного колодязя витягнули дитину

Суспільство 1707
Хлопчика врятувало те, що він умів плавати
Хлопчика врятувало те, що він умів плавати. Фото: km.dsns.gov.ua

Хлопчик отримав забій грудної клітини і переохолодження.

Учора, 3 липня, у колодязь недіючої каналізаційної насосної станції впав 11-річний хлопчик. Про це рятувальників близько 18:54 години повідомив його товариш.

«Як з’ясувалося, діти гралися в будівлі занедбаного об’єкту, і один з них впав у каналізаційну шахту. На щастя, хлопець добре плавав. Він дістався до виступу колодязя і там дочекався рятувальників. Бійці ДСНС за допомогою спецобладнання спустилися всередину, доплили у крижаній воді до дитини і разом із малим вибралися назовні. Після чого його передали медикам. Рятувальна операція тривала протягом 20 хвилин. Нині із дитиною усе добре. Внаслідок падіння неповнолітній отримав забій грудної клітини і переохолодження», – повідомили рятувальники.

Також вони зазначили, що якби у шахті не було води (глибина 10 м), або хлопчик не вмів плавати, цей випадок міг завершитися трагедією.

Служба порятунку Хмельниччини закликає батьків пильнувати дітей. Зараз під час літніх канікул неповнолітні часто знаходять собі небезпечні розваги, які можуть завершитися трагедією. Тому контролюйте, що роблять ваші діти і де вони перебувають. Це збереже їм здоров’я, а іноді – й життя.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую