ye-logo.v1.2

На Хмельниччині батько вбив ножем 17-річного сина, бо той не допоміг по господарству

Кримінал 4770
Батько вдарив сина ножем у шию
Батько вдарив сина ножем у шию. Фото: прес-служби поліції

У сім’ї виховувалося четверо хлопчиків, і потерпілий був найстаршим із них.

 У селі Чотирбоки Шепетівського району під час суперечки захмелілий чоловік схопив кухонного ножа і вдарив сина у шию: через кілька хвилин юнак помер.

За інформацією поліцейських, подія сталася вчора, 21 липня, близько 00.18 години. 39-річного чоловіка затримали, йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину.

«У сім’ї виховувалося четверо хлопчиків, і потерпілий був найстаршим із них. Батько ж не мав постійного заробітку, зловживав спиртним та часто вчиняв удома скандали. Близько тижня тому він почав доскіпуватися до старшого сина за нібито невиконану по господарству роботу, і той, розлютившись, пішов жити до діда з бабою», - повідомляють у прес-службі Нацполіції області.

У ніч, коли сталося непоправне, батько знову прийшов додому п’яним і почав сваритися з дружиною, вигнав її та зачинився в будинку. Жінка пішла по допомогу до сина і з ним повернулася додому, де чоловік знову затіяв суперечку. 

«Під час сутички зловмисник схопив кухонного ножа і вдарив сина у шию поряд з плечем. Хлопець ще сам вибіг на вулицю, де йому намагались допомогти сусіди, але, очевидно, ніж пошкодив артерію, і потерпілий помер на місці, буквально через декілька хвилин. Тіло направили на судово-медичну експертизу для остаточного встановлення причини смерті», - розповідаютьу поліції.

Чоловіка затримали. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую