ye-logo.v1.2

Святкова трапеза за гороскопом: що їсти й пити в новорічну ніч представникам кожного знака зодіаку

1609
Зірки радять перед новорічним святкуванням представникам усіх знаків зодіаку ознайомитися  з астрологічними рекомендаціями.
Зірки радять перед новорічним святкуванням представникам усіх знаків зодіаку ознайомитися з астрологічними рекомендаціями.. Фото: автора

Ракам краще відмовитися від гострих прянощів, а Діві слід налягати на овочі та надати перевагу легкому десерту.

 
Овен. Схильний до переїдання, тому склянка чистої води за 20 хвилин до святкування Нового року допоможе не з'їсти зайвого. Рекомендується налягати на овочі. На друге ідеально підійдуть яловичина та риба. Ваш алкогольний напій – коньяк.
Телець. Святкова трапеза для цього знака повинна неодмінно включати овочевий салат, найкраще з коренеплодів: буряка, селери, моркви. На гаряче можна дозволити собі телятину або птицю. Під забороною будь-яка копченина. Можете дозволити собі декілька келихів червоного вина.
Близнюки. Святкова вечеря представників цього повітряного знака має складатися з білкової та не надто жирної їжі: вона легко засвоюється й добре насичує організм. А ось від вуглеводів краще відмовитися, оскільки вони загрожують зайвою вагою. Як виняток, в новорічну ніч можна потішити себе келихом шампанського чи білого напівсолодкого вина.
Рак. Гурмани-Раки люблять смачно поїсти, тому на їхньому новорічному столі повинні стояти м'ясні або рибні страви, які найкраще доповнити гарніром із картоплі або рису. Від гострих прянощів, гірчиці та кетчупу краще утриматися. Ваш алкогольний напій – вермут на кшталт «Мартіні».
Лев. Основне навантаження на травний тракт у представника цього знака зодіаку має припадати на середину дня, тому він може дозволити собі ситне й щедре застілля. Почати новорічну трапезу рекомендується з овочевого салату. На гаряче слід вибрати м'ясну страву. Ідеальний варіант — яловичина або печінка. Не зашкодить і бокал ігристого, або ж келих сухого червоного вина.
Діва. В новорічне меню потрібно включити овочі у великій кількості. М'ясо рекомендується замінити на червону рибу. Що ж до десерту, то краще вибрати щось легке: морозиво, безе, зефір тощо. Найкраще підійде до такої вечері бренді.
Терези. Краще обмежитися легкою трапезою й утриматися від жирів, як тваринних, так і рослинних. Проте вуглеводна їжа переноситься представниками цього знака пречудово й надовго сповнює їх енергією. Зірки радять у 2019 році уникати вживання алкогольних напоїв. І новорічна ніч не є виключенням. Єдине, чим можна себе потішити – яблучний сидр. Проте також у розумній кількості.
Скорпіон. У його меню обов'язково потрібно включити нежирне м'ясо, птицю або рибу з овочевим гарніром. Головне, щоб порція була невеликою, адже зірки попереджають, що в новорічну ніч можливі проблеми з травленням. Спиртні напої також краще виключити. Пити краще мінеральну воду.
Стрілець. Схильний до зайвої ваги, тому йому слід максимально обмежити кількість жирного та смаженого. Ідеальним вибором для новорічного застілля будуть свіжі або тушковані овочі, неочищений рис та страви в горщиках. Ваш напій – шампанське.
Козеріг. Ідеальна заправка для новорічних салатів — оливкова олія. Хліб краще споживати злаковий. З м'ясних страв підійде запечений кролик або індик. Що ж до алкоголю, то не варто змішувати напої. Зупиніться, до прикладу, на горілці. Проте, не зловживайте!
Водолій. Жирне, смажене, копчене й солоне краще виключити. На новорічному столі мають стояти варені, тушковані або приготовані на парі страви: овочі, індичка, телятина, курка, риба, коричневий рис. Єдине послаблення – келих білого сухого вина.
Риби. Ще один зодіакальний гурман, якому в новорічну ніч слід приборкати свій апетит. Їжа має бути максимально легкою. З гарнірів допускаються овочі. Що ж стосується жирів і вуглеводів, то їхню кількість слід знизити до мінімуму. Як, до речі, і кількість випитого алкоголю. Надавати перевагу краще міцному – віскі, рому та горілці. Але знайте міру, це вбереже від проблем зі здоров’ям.

Дізнатися більше астрологічних прогнозів на 2019 рік можна в Календарях від «Сімейної газети». До того ж, там ви знайдете корисну інформацію про сонячні й місячні дні, Вічний календар, практичні таблиці з універсальною та потрібною інформацією та чудову підбірку цікавих рецептів як для свят, так і для буднів. Ознайомитися з кожним календарем детальніше можна ТУТ.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую