ye-logo.v1.2

Три громади з Хмельниччини стали переможцями конкурсу у швейцарсько-українському проєкті

2914
Провести низку освітніх та розважальних заходів для дітей у вибраних громадах планують з липня по кінець серпня цього року
Провести низку освітніх та розважальних заходів для дітей у вибраних громадах планують з липня по кінець серпня цього року. Фото: ілюстративне freepik.com

З липня по серпень поточного року в рамках проєкту на територіях громад будуть діяти літні дитячі клуби «Ми вдома – в Україні».

Громадська організація «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» у межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE визначили переможців конкурсу на створення літніх дитячих клубів. Ними стали 50 громад з різних куточків України. Серед переможців і три громади з Хмельниччини – Жванецька та Полонська, а також Красилівська міськрада.

Для організаторів роботи літніх клубів, вихователів та педагогічних працівників будуть проведені спеціальні тренінги з громадянської освіти та соціально-психологічної підтримки дітей та підлітків.

Провести низку освітніх та розважальних заходів для дітей у вибраних громадах планують з липня по кінець серпня цього року. Крім того, планується створення літнього табору «Ми вдома – в Україні».

Основна задача таких літніх таборів – інтегрувати в нове суспільство дітей-переселенців, та підтримати дітей, які постраждали від війни. У програмі літніх активностей для дітей не тільки ігри, квести і розваги, а також і навчальні лекції.

Проєкт DECIDE спрямований на підтримку реформ освіти та децентралізації. Його мета – сприяти долученню громадян територіальних громад до демократичного врядування, рівноправному користуванню його результатами та одержанню доступу до якісної освіти.

Читайте також: Хмельниччина відновлюватиме зруйноване селище на Херсонщині

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую