ye-logo.v1.2

У «Резерв+» з'явився електронний військовий квиток, доповнений QR-кодом

Суспільство 596
Електронний військово-обліковий документ у додатку з
Електронний військово-обліковий документ у додатку з'явиться після оновлення застосунку й повторної авторизації. Фото: Віталій Носач/РБК-Україна

Також стала доступною функція «Виправити дані онлайн».

У додатку «Резерв+» став доступним електронний військово-обліковий документ. Він має таку ж юридичну силу, як паперовий. Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

Електронний військово-обліковий документ у додатку з'явиться після оновлення застосунку й повторної авторизації. Він буде також доповнений QR-кодом, який можуть відсканувати уповноважені органи для перевірки даних.

«Тепер можна не носити з собою паперовий військовий квиток чи загублене приписне свідоцтво», - йдеться в описі нової версії «Резерв+».

Крім того, у «Резерв+» запрацювала функція «Виправити дані онлайн». Вона доступна у двох випадках: «Я військовослужбовець, але досі на обліку» - для тих військовослужбовців, чий актуальний статус не відображався в реєстрі «Оберіг» та «Дані не знайдені» - для всіх військовозобов'язаних, хто отримав таке повідомлення у додатку Резерв+».

Користувачі застосунку можуть оформити заявку, яка надійде до реєстру «Оберіг» для виправлення даних. Інформацію актуалізують дистанційно.

Водночас у Мінборобони зазначили, що оновлений функціонал наразі може бути доступний не для усіх: «розгортання нової версії застосунку в маркетах відбувається поступово – просимо трішки почекати, впродовж найближчого часу з'явиться».

Читайте також: На Дунаєвеччині громада на продаж виставила колишню баню

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую