ye-logo.v1.2

Що хмельничани бажали Януковичу? (ВІДЕО)

Політика 2751

Хмельницьке обласне Молодіжне Крило партії “УДАР Віталія Кличка” провело акцію для Президента. Хмельничани бажали Януковичу відпочинку.

Традиційно напередодні свят люди вітають одне одного. Активісти «молодіжки» «Удару» пішли далі і вирішили привітати Президента, адже він, за їх словами, «єдиний, хто зумів об’єднати практично все населення України… проти себе!»

Тож і привітання були особливі.

«Отож, я пропоную привітати його, та у наступному році побажати йому, перш за все, відпочинку. Гідного, людського відпочинку. Віктор Федорович так багато зробив для нашої країни за той час, доки очолює її. Важко уявити, що одна людина може стільки встигнути. Чи не під егідою нашого Гаранта Конституції була переписана українська історія? Це вже неабиякий шмат роботи! Що вже говорити про численні покращення, які кожен без винятку українець відчув на своїй шкурі! Це завдяки Януковичу українки зможуть довше працювати на благо рідної держави і пізніше іти на заслужений відпочинок. Це завдяки йому Чорноморський Флот ще надовго затримається у водах Чорного моря, а журналісти заткнуть свої роти і не говоритимуть зайвого. Відпочиньте трохи, Вікторе Федоровичу!» – побажав Президенту студент Сергій Яніцький.


Акція пройшла біля ТЦ «Дитячий світ». Як розповів голова Молодіжного Крила партії «УДАР Віталія Кличка» у Хмельницькій області, Олексій Іваненко «Ми ставили собі за мету висловити подяку, президенту України від молодіжного суспільства за усі його президентські ініціативи, тобто за призначення Міністром освіти і науки українофоба Дмитра Табачника, за збільшення пенсійного віку для жінок та чоловіків, за чорноморський флот Російської Федерації, який завдяки президенту проведе на території України ще 25 років».

До акції долучалися перехожі хмельничани, які могли висловити та написати свої побажання на папері, закріпленому на фліп-чарті. Після завершення акції всі висловлені привітання були передані Голові Хмельницької облдержадміністрації ? Василю Степановичу Ядусі, представнику Президента в області.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую