ye-logo.v1.2

Провокації на виборах у Волочиську: Доля Брейвіка, смерть і терор (ФОТО, ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Політика 3720
Фото: автора

Ось що обіцяє виборцям Волочиська листівка, яку вчора, розповсюджували у місті.

Кандидат у депутати до Хмельницької обласної ради в 28 одномандатному мажоритарному виборчому окрузі (центр - Волочиськ) Олександр Симчишин заявив про провокацію, яку проти нього «викинули» опоненти. 
«Вчора у Волочиську о 15.30, коли кілька сотень працівників машинобудівного заводу, виходили після закінчення своєї робочої зміни, їм роздавали газети, точнісінько такі ж як випускає ВО «Свобода» уже протягом тривалого часу, – каже Олександр Сергійович. – Однак газета, яка, варто відмітити, зроблена досить професійно, містить жахливі речі! Усі тексти – це суцільна провокація! Інтерв’ю, яке я не давав і не міг давати у такому стилі, тексти, у яких містяться заклики до провокацій, до розпалювання міжнаціональної ворожнечі».
За словами кандидата, «чорнуха» роздавалася великими тиражами і двох видів. Перша, яку розповсюдили невідомі особи, була у дитячому стилі, без вихідних даних і жодної інформації про замовника, тираж і місце її виготовлення. У другій – повноцінній газеті вказані і вихідні дані, і замовник, і навіть адреса друкарні. Дані, які вказані у «псевдо газеті» ВО «Свободи» свідчать, що віддрукована вона у приватній друкарні ПП «Поліграфіст». Директор друкарні Сергій Федоченко заявляє, його підприємство цієї газети не друкувало. 

«У провокаційній газеті дійсно вказані справжні координати моєї друкарні, і номер замовлення під яким ми нещодавно друкували газету для ВО «Свободи», – пояснює Сергій Олександрович. – Однак, газета, яку розповсюдили вчора у Волочиську, не є продукцією нашої друкарні. Невідомі особи протизаконно використали дані друкарні. Ми зараз одаємо відповідні заяви до СБУ, прокуратури та міліції».
Олександр Симчишин каже, що газету у «Поліграфіста» вони й справді замовляли і розповсюджували її кілька днів тому у Волочиську. Але зміст «підробки» кардинально відрізняється. На думку кандидата, «чорнуху» проти нього поширюють представники влади та опонентів.
«За версією влади, яка і розповсюджує ці тупі листівки, я – нацист чи то фашист і на сніданок п’ю кров маленьких діток, – пише Олександр Симчишин на своїй сторінці у Фейсбуці. – В іншій – послідовник Брейвіка і після виборів влаштую жорсткий терор у Волочиську».
Зі свого боку ВО «Свобода» теж подала заяву в міліцію. Там заяву прийняли і пообіцяли працювати.
«Зараз ми подаємо заяву ще й до СБУ та прокуратури, адже у провокаційній листівці написані жахливі речі: відверті заклики до розпалювання ворожнечі, нібито мої слова про те, що машинобудівний завод треба закрити, я, нібито, готовий взяти в руки меч правосуддя і навести порядок. Рясно використані також у псевдогазеті слова «жиди», «ляхи» та інші. Влада розуміє, що адміністративний тиск не допомагає і тому активно використовують останній день, що очорнити мене», – розповів у телефонній розмові Олександр Симчишин.
 

Нагадаємо, на парламантських виборах теж була провокація пов'язана із "Поліграфістом" та листівками. Тоді до друкарні задля з'ясування ситуації завітали нинішні нардепи Сергій Лабазюк та Олег Лукашук. Відтак, можна припустити що працює один і той самий "сценарист". 

Коментарі:

Віктор 25.02.2013 13:54

Це вони навчились робити. Краще б виконували свої обіцянки. Так голова Волочиської РДА Добжанський І.М. в своєму передвиборному вояжу (вибори до облради в 2010) в с.Клинини обіцяв прокласти вулицю з тверди покриттям. "Оберіть мене депутатом облради і побачите скільки доброго я для вас зроблю" - говорив посадовець. Обрали. А обіцянка -цяцяека... Щоправда в 2012 році, перед виборами до ВР, С.Лабазюк привіз на 500 метрів вулиці 8 камазів щебня, але це крапля в морі. Вистачило по одній порошині. Хоч слова свого Лабазюк дотримав. Обіцяв 30 тисяч допомого - зробив. А наш посадовець?  Яка влада - такі й дороги в усій країні.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую