ye-logo.v1.2

У Хмельницькому визначились, де розміщуватимуть передвиборну агітацію

Політика 2162
До 9 вересня мають обладнати у людних місцях відповідні місця для розміщення агітації
До 9 вересня мають обладнати у людних місцях відповідні місця для розміщення агітації. Фото: pro-vincia.com.ua

Кандидати в мери та депутати зможуть себе рекламувати у 27 спеціально обладнаних місцях.

Зовсім скоро на мешканців Хмельниччини чекає агіт-кампанія, приурочена до чергових виборів сільських, селищних та міських голів, депутатів місцевих рад 25 жовтня 2015 року. Адміністрації мають забезпечити обладнання місць для розміщення плакатів, стендів, листівок та інших друкованих агітаційних матеріалів (крім матеріалів, які розміщуються на носіях зовнішньої реклами). Члени виконавчого комітету Хмельницької міської ради уже визначили такі місця.

“Управління житлово-комунального господарства та міське комунальне підприємство по зеленому будівництву та благоустрою міста до 9 вересня мають обладнати у людних місцях відповідні місця для розміщення плакатів, стендів, листівок та інших друкованих агітаційних матеріалів передвиборної агітації”, - йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

Загалом, у Хмельницькому визначено 27 таких місць. Зняття передвиборних агітаційних матеріалів має бути відбутись з 00 год. 00 хв. 24 жовтня 2015 року. Переглянути перелік визначених для агітації місць можна тут.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую