ye-logo.v1.2

У Хмельницькому призначили чергового керівника управління

Політика 4728
Оксана Новодон розпочне працювати на посаді начальника управління економіки Хмельницької міської ради з 2 березня 2016 року
Оксана Новодон розпочне працювати на посаді начальника управління економіки Хмельницької міської ради з 2 березня 2016 року. Фото: youtube.com

До виконання обов’язків начальника управління економіки Оксана Новодон приступить із 2 березня.

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин підписав розпорядження про призначення начальником управління економіки 31-річну Оксану Новодон. Щоправда, новий керівник приступить до виконання обов’язків із 2 березня.

Оксана Новодон призначена на посаду начальника управління економіки Хмельницької миіської ради по переводу з Хмельницької облдержадміністрації, в якій очолювала відділ зовнішньо-економічної діяльності Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури. Вона є кандидатом економічних наук та має дві вищі освіти.

Кандидатуру Оксани Новодон на обговорення громадськості було представлено 12 лютого цього року. У своєму виступі потенційний керівник управління економіки заявила, що хоче діяльність управління перевести в практичну площину, бо нині воно виконує більше статистичні функції. «Хочеться налагодити тісну співпрацю з бізнес-середовищем, громадськими організаціями, для того, щоб вивчити потреби бізнесу та спробувати їх задовільнити», - заявила пані Оксана.

Нагадаємо, вчора на посаду начальника управління освіти був призначений Роман Миколаїв.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую