ye-logo.v1.2

Президента просять не проводити більше експериментів над Хмельниччиною (ДОКУМЕНТ)

Політика 11114
Фото: news.pn

Офіційного листа гаранту написали керівники та представники понад півсотні громадських організацій області.

Петра Порошенка просять не проводити більше експериментів над Хмельниччиною і не призначати на посаду голови Хмельницької обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука.
«Петре Олексійовичу, ми, громадські діячі Хмельниччини, активісти та учасники Революції гідності, для яких Хмельниччина є не просто одним з регіонів України, а нашою малою Батьківщиною, звертаємось до Вас з проханням не проводити черговий експеримент над Хмельничанами та не призначати на посаду голови Хмельницької ОДА Корнійчука Олександра Олександровича, 30.05.73 року народження, колишнього керівника обласного УДАРу, котрий на разі очолює обласний осередок ПП «Народний контроль». Хмельничанами він сприймається не інакше як «сірий кардинал Пруса», – йдеться в офіційному листі, який, за словами активістів вже сьогодні має «лягти Президенту на стіл».
Громадські активісти пояснюють Порошенко, чому він не може помилитися вдруге і призначити людину, яка «призведе до значного пониження рейтингу та авторитету Президента на рівні області».
У випадку призначення Олександра Корнійчука на посаду голови Хмельницької ОДА, написали гаранту активісти, Ви берете на себе великі та не оправдані політичні та суспільні ризики.
Серед ризиків активісти називають «хвилю громадських протестів та акцій» через «значне несприйняття громадськістю Олександра Корнійчука та його людей», відсутність у нього дипломатичних якостей, не вміння консолідувати громадськість, та тримати слово як перед колегами по партії та партійними волонтерами, так і перед представниками інших політичних сил. Саме через це, переконані активісти, призначення призведе до значного пониження рейтингу та авторитету Президента на рівні області.

«Петре Олексійовичу, щиро бажаємо, щоб надані нами аргументи, що свідчать про неприпустимість призначення Корнійчука Олександра Олександровича на високу посаду представника Президента України, голову Хмельницької ОДА, дали Вам можливість прийняти виважене і правильне рішення. Вважаємо за доцільне проведення відкритого публічного обговорення громадою Хмельниччини можливих, на Ваш розсуд, кандидатур, на посаду голови Хмельницької ОДА», – йдеться у листі активістів до Петра Порошенка.

Загалом, під листом свої підписи поставили понад півсотні представниківта керівників громадських організацій.


 

Коментарі:

Адміністратор 18.03.2016 12:22

Шановні коментатори, будь ласка, проявляйте повагу доин до одного, адже дискусія - не привід для виявлення негативних емоцій у вигляді нецензурщини, лайки, особистих образ. Зрозумійте, що анонімність в мережі не є приводом вульгарної поведінки. Коментарі з нецензурною лексикою та образами будуть видалятися.

дукаев х с 18.03.2016 11:16

Ого, скільки компромату на Корнійчука знайшли. Що, посіпаки хмельницьких "політичних авторитетів", боїтеся, що прийде Корнійчук, і "договорняки" в області закінчаться, а через це і вам перестане перепадати з барського плеча?

дукаев х с 18.03.2016 11:16

Ого, скільки компромату на Корнійчука знайшли. Що, посіпаки хмельницьких "політичних авторитетів", боїтеся, що прийде Корнійчук, і "договорняки" в області закінчаться, а через це і вам перестане перепадати з барського плеча?

Віктор 18.03.2016 10:35

хочу повідомити як працюють представники ГО "Хмельницький Майдан" після відновлення на посаді одіозного керівника екоінспекції у Хмельницькій області даний керівник зібрав трудові збори працівників інспекції та влаштували спектакль. При проведенні зборів одіозний керівник розповідав який він чесний та який гарний керівник, тут звідки не візьмись входить на другий поверх ДЕІ у Хмельницькій області громадянин та представляється предстаником вищевказаної громадської організації. Привітався і каже, що він проходив поблизу інспекції тай думаю завітаю а тут коликтивні збори працівників, відразу бере слово і каже, що після революції в нашої організації було багато питань до Гуменюка В.В. але станом на сьогодні він та наша організація розібралась детально та прийшли до висновку, що питань в них до Гуменюка не має ніяких порушень не має в державному курорті Сатанові на ТОВ "Перлина Поділля" та взагалі чудова людина керівник ДЕІ. Більшість із присутніх сміялися із цього цирку, все було зрозуміло хтось когось зацікавив кешом. Особисто я не знайомий з кандидатом на посаду голови ОДА Корнійчуком але скажу свою думку якщо громадські організації так збентежені то я впевнений, що ця особа є порядною та гідна очолити ОДА Хмельниччини та навести лад з колишніми керівниками які постворювали ГО та за кеш підтримують або обливають брудом громадян України. колишні хочуть далі мати надприбутки і їм не цікаві нові особи на керівних посадах області.

алім міщук 18.03.2016 09:45

Нелю, а щодо шахматистів, то ми аналогічно поведемо себе й проти них. Ти дуже не уважна там де тобі треба ,тому дочитай наше звернення до кінця : Ми не бачимо на посаді губера бувших очільників області. ВСІХ.

алім міщук 18.03.2016 09:31

Дмитре Осадчук, я вас не знаю, але схоже що якщо в когось інша позиція ніж ваша--то для вас це за гроші. Не все і невсі продаються. Для вас це новина? ПП "НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ" це не ви повинні питати громаду ,як це так що нам не подобається Корнійчук. Це ми маємо питати і питаємо вас :Чому ваша політична сила та керівник апарату підкилимно втіхаря підсовуєте Хмельничанам чергову свиню? Хоч питання риторичне.

Олег Мельник 18.03.2016 09:26

ваша Рада Майдану давно перетворилася на фарс,не ганьбіться!!!!!

алім міщук 18.03.2016 09:21

Бланк Майдану, бо спочатку це було рішення Ради Майдану. Але виявилось багато інших людей-активістів ,що схотіли підписатись під цим текстом. Ми спішили відправити лист Порошенко , бо в руках вже було перо для підпису. Якби ще день то підписалось би більше сотні. А Нелю Шпулак, приходьте на наступну середу на засідання Ради Майдану і скажіть в очі те що ви нижче наваяли тим людям , які якоби не зрозуміли за що підписувались.

Дмитрий Осадчук 17.03.2016 19:52

Алім, скільки тобі заплатили за цей лист? Ти ж як та простітутка бігаєш від одного замовника до іншого, ще й так задешево продаєшся... У тебе ж у самого рейтинг нульовий, а хочеш показати, що ти областю керуєш

Сергій 17.03.2016 19:15

Погоджуюся з багатьма, добре, ще не призначили Корнійчука!!! Бо це була б чергова ганьба для нашої хмельниччини. Хоч Алім Міщук, теж не пушистий, а рветься давно до кормушки. І не дай Бог - бо був би, не менш бруднішим за Староконстянтинівських. Не зрозуміло мені теж акщо стільки народу мало підписатися під зверненням - то для якої реклами фірмовий бланк ГО Майдан?

Неля Шпулак 17.03.2016 13:59

Аліме Володимировичу, я не посоромилася і передзвонила деяким підписантам. І, знаєте, дивна ситуація. Сергій Скоробогатий стверджує, що ніяких листів він не підписував. Хоча й каже, що ви йому телефонували і запрошували у відділ звернень громадян міськвиконкому, де зараз знаходиться ГО "Тепло рідних сердець", керівником якого є Леся Стебло. Не підписував листа і Олександр Бортюк. Люди з Дунаєвеччини - Василь Ганзюк та Леонід Хіхловський, які приїхали на Раду Майдану в понеділок за допомогою, бо у них в Дунаївцях відбуваються дивні кадрові призначення, підписали лист, але навіть не зрозуміли, про якого Корнійчука іде мова, бо вирішили, що підписалися проти Корнійчука-комуніста, якого вони знають з минулих часів, а от проти Корнійчука з Народного контролю абсолютно нічого не мають проти, навпаки, дуже йому вдячні, оскільки Народний контроль чи не єдиний підтримує та допомагає дунаєвецьким майданівцям і донині. Я думаю, що якщо я перезвоню ще кільком зазначеним підписантам, то вилізуть ще різні факти маніпулювання вами громадською думкою. Аліме Володимировичу, сьогодні ви очолюєте Раду Майдану та громадську Раду при обласній адміністрації, тобто козиряєте тим, що є представником громадськості, яку так нахабно використовуєте у власних цілях та маніпулюєте її думкою. Вам самому від цього не соромно? Я не буду стверджувати, що за цей лист ви отримали гроші від одного із впливових політиків краю, який уже неодноразово розставляв свої шахи на політичній мапі краю, бо не маю доказів. Але чомусь навіть не маю сумнівів, що таки для вас гроші не пахнуть і продається все, навіть честь та совість... Аліме Володимировичу, вам не соромно дивитися людям в очі? Сьогодні навіть ті, хто підписали, мені кажуть - та що та Рада Майдану, так, купка продажних політиканів, вони ж нічого не значать. Ось до такого рівня Ви опустили вже усі ті ідеали, заради яких гинули люди на Майдані

Володимир 17.03.2016 13:33

Перевірено: чим більше "членів", - тим більше бардака! А їх тут предостатньо... На Ядуху гнали за "рибну мафію", що в нас після майданів рибка подешевшела?) Треба такого, щоб в "баранячий ріг" міг скрутити всіх "членів"!

Олег Мельник 17.03.2016 06:52

Привіт,Алім!Не знаю як кому,а продажні політикани,які прикриваються ідеалами майдану,щоб робити свої брудні справи,мені не друзі,а по друге,хто вам маленькій купці інтриганів,дав право висловлювати думку всіх Хмельничан???

алім міщук 17.03.2016 02:56

Привіт, друзі. Зараз пів на третю ночі. приїхав з Києва де з не менш як тисячею аграріїв з Хмельниччини та 10 тисяч з України проводив аграрний страйк . Отримали хоч не кінцеву але перемогу! Це для " Квазара".Про яку сесію ти пишеш?! А тепер по суті: 1. Пора закінчувати підкилимні призначення-ми пропонуємо публічні обговорення. 2. Гончар В. В. ,що підписав це це голова Чемеровецького Майдану ,а не свободівець Гончар І. Я. 3. Людей на вибори наймав все таки Корнійчук. Та й Кличко заявляв , що гроші були виділені Хмельницькому штабу. 4.Інші дурниці від працівників політсили Народний контроль, що тут тролять, коментувати не має сенсу--дурня. Спокійної ночі чи доброго ранку. Хмельниччина -не полігон для недолугих політиків.

Анатолій Федоришин 16.03.2016 21:53

А чого цей суперважливий лист надрукувала лише Єшка? Що, більше ніхто не захотів цей "брєд" друкувати? Чи Єшка вже стала кишеньковим виданням хмельницької "політичної еліти"?

Олег 16.03.2016 20:28

По-перше, майданівці і еже з ними... Будемо відвертими. Корнійчук гідна особистість, здатна вдало керувати областю. По-друге, впізнаю тут багато підписів певних осіб, які у свій час не знайшли з ним спільної мови. Отже вбачаються лише особистісні шкурні інтереси... По третє, їдьте до Віталіка Кличка і запитайте у нього про ті гроші 2012 року. Ця ситуація виникла тоді по всій Україні практично. До чого тут Корнійчук???? По четверте, ви політологи ...ренові, що значить "значне несприйняття громадськістю Корнійчука"??????? Проводили соцопитування??? Багато води а фактів не має. Якраз така людина і потрібна на чолі області. Міщук, а Ваш авторитет випирає з усіх боків...

Олег 16.03.2016 20:28

По-перше, майданівці і еже з ними... Будемо відвертими. Корнійчук гідна особистість, здатна вдало керувати областю. По-друге, впізнаю тут багато підписів певних осіб, які у свій час не знайшли з ним спільної мови. Отже вбачаються лише особистісні шкурні інтереси... По третє, їдьте до Віталіка Кличка і запитайте у нього про ті гроші 2012 року. Ця ситуація виникла тоді по всій Україні практично. До чого тут Корнійчук???? По четверте, ви політологи ...ренові, що значить "значне несприйняття громадськістю Корнійчука"??????? Проводили соцопитування??? Багато води а фактів не має. Якраз така людина і потрібна на чолі області. Міщук, а Ваш авторитет випирає з усіх боків...

Олег 16.03.2016 20:28

По-перше, майданівці і еже з ними... Будемо відвертими. Корнійчук гідна особистість, здатна вдало керувати областю. По-друге, впізнаю тут багато підписів певних осіб, які у свій час не знайшли з ним спільної мови. Отже вбачаються лише особистісні шкурні інтереси... По третє, їдьте до Віталіка Кличка і запитайте у нього про ті гроші 2012 року. Ця ситуація виникла тоді по всій Україні практично. До чого тут Корнійчук???? По четверте, ви політологи ...ренові, що значить "значне несприйняття громадськістю Корнійчука"??????? Проводили соцопитування??? Багато води а фактів не має. Якраз така людина і потрібна на чолі області. Міщук, а Ваш авторитет випирає з усіх боків...

Олег 16.03.2016 20:28

По-перше, майданівці і еже з ними... Будемо відвертими. Корнійчук гідна особистість, здатна вдало керувати областю. По-друге, впізнаю тут багато підписів певних осіб, які у свій час не знайшли з ним спільної мови. Отже вбачаються лише особистісні шкурні інтереси... По третє, їдьте до Віталіка Кличка і запитайте у нього про ті гроші 2012 року. Ця ситуація виникла тоді по всій Україні практично. До чого тут Корнійчук???? По четверте, ви політологи ...ренові, що значить "значне несприйняття громадськістю Корнійчука"??????? Проводили соцопитування??? Багато води а фактів не має. Якраз така людина і потрібна на чолі області. Міщук, а Ваш авторитет випирає з усіх боків...

Олег 16.03.2016 20:27

По-перше, майданівці і еже з ними... Будемо відвертими. Корнійчук гідна особистість, здатна вдало керувати областю. По-друге, впізнаю тут багато підписів певних осіб, які у свій час не знайшли з ним спільної мови. Отже вбачаються лише особистісні шкурні інтереси... По третє, їдьте до Віталіка Кличка і запитайте у нього про ті гроші 2012 року. Ця ситуація виникла тоді по всій Україні практично. До чого тут Корнійчук???? По четверте, ви політологи ...ренові, що значить "значне несприйняття громадськістю Корнійчука"??????? Проводили соцопитування??? Багато води а фактів не має. Якраз така людина і потрібна на чолі області. Міщук, а Ваш авторитет випирає з усіх боків...

Олег 16.03.2016 20:27

По-перше, майданівці і еже з ними... Будемо відвертими. Корнійчук гідна особистість, здатна вдало керувати областю. По-друге, впізнаю тут багато підписів певних осіб, які у свій час не знайшли з ним спільної мови. Отже вбачаються лише особистісні шкурні інтереси... По третє, їдьте до Віталіка Кличка і запитайте у нього про ті гроші 2012 року. Ця ситуація виникла тоді по всій Україні практично. До чого тут Корнійчук???? По четверте, ви політологи ...ренові, що значить "значне несприйняття громадськістю Корнійчука"??????? Проводили соцопитування??? Багато води а фактів не має. Якраз така людина і потрібна на чолі області. Міщук, а Ваш авторитет випирає з усіх боків...

Олег 16.03.2016 20:27

По-перше, майданівці і еже з ними... Будемо відвертими. Корнійчук гідна особистість, здатна вдало керувати областю. По-друге, впізнаю тут багато підписів певних осіб, які у свій час не знайшли з ним спільної мови. Отже вбачаються лише особистісні шкурні інтереси... По третє, їдьте до Віталіка Кличка і запитайте у нього про ті гроші 2012 року. Ця ситуація виникла тоді по всій Україні практично. До чого тут Корнійчук???? По четверте, ви політологи ...ренові, що значить "значне несприйняття громадськістю Корнійчука"??????? Проводили соцопитування??? Багато води а фактів не має. Якраз така людина і потрібна на чолі області. Міщук, а Ваш авторитет випирає з усіх боків...

Олег Мельник 16.03.2016 18:59

Хто цих перевертнів уповноважив "розписуватись" за всю Хмельниччину??!!

Олег Мельник 16.03.2016 18:46

треба проаналізувати,хто підписав цього листа!!!!!головний продажний "майданівець"Міщук,який зробив з ГО бізнес-проект,пропускаючи за грошики притендентів на посади,Стебло,яка взагалі скаче від одного політичного проекту до другого,де "тепліше",та інша "тепленька"кумпанія!!!Оце вони трусяться!!!Якщо прийде Корнійчук,їм все урветься і за цими так званими "патріотами" тільки засмердить!!!!!Я б із задоволенням на це подивився!Будуть ці "патріти"як щурі розтікатися,хто куди!!!

Олег Мельник 16.03.2016 18:46

треба проаналізувати,хто підписав цього листа!!!!!головний продажний "майданівець"Міщук,який зробив з ГО бізнес-проект,пропускаючи за грошики притендентів на посади,Стебло,яка взагалі скаче від одного політичного проекту до другого,де "тепліше",та інша "тепленька"кумпанія!!!Оце вони трусяться!!!Якщо прийде Корнійчук,їм все урветься і за цими так званими "патріотами" тільки засмердить!!!!!Я б із задоволенням на це подивився!Будуть ці "патріти"як щурі розтікатися,хто куди!!!

Квазар 16.03.2016 17:59

оце то компромат не віддав гроші за вибори дітвора. Алім а ти скільки грошей взяв за те що лобіруєш затройку дендропарку? боже Стебло підписалась))) Лесічка, а тебе хто на посаду поставив в ОДА? бідося злизалась з свободкой і тепер відробляєш посаду директора туристичного центру, туризм розвивай, я вже бачу як ти по канатам лазиш, хоча тобі буде корисно спортом занятись.

Квазар 16.03.2016 17:46

знайшли мені організацію ГО МАйдан))) з майдану там тільки назва, колишній КГБешнік і 10 бабок, які ще пару років тому до леніна ходили молитись, а щас патріотки ахахахахах

Квазар 16.03.2016 17:43

і взагалі сьогодні на сесії Алім лобірував застройку дендрапарку. бакси рішають!!!

Квазар 16.03.2016 17:42

бред... головний підписант Алім Міщук, якого навіть в волочиське РДА не пустили ахахахахаха продажний алім виторговує собі щось у свободи плюючи на Корнійчука тут ще Лесі Стебло не вистачає для повного набора зрадників майдану. Гончар вже фармацію роздерибанив і мало нада утриматись при владі і деребанити далі. А цей з старкона прийде і з ним не договоришся от і пишуть листи ідіоти продажні.

Квазар 16.03.2016 17:42

бред... головний підписант Алім Міщук, якого навіть в волочиське РДА не пустили ахахахахаха продажний алім виторговує собі щось у свободи плюючи на Корнійчука тут ще Лесі Стебло не вистачає для повного набора зрадників майдану. Гончар вже фармацію роздерибанив і мало нада утриматись при владі і деребанити далі. А цей з старкона прийде і з ним не договоришся от і пишуть листи ідіоти продажні.

надія 16.03.2016 12:29

Поставте когось від "Свободи"-експеримент буде "дуже вдалим".

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую