ye-logo.v1.2

Представлення нового голови Хмельницької облдержадміністрації

Політика 8405

Сьогодні, 28 квітня, перший заступник Глави Адміністрації Президента України Віталій Ковальчук представив очільника області.

Те, про що так довго говорили в політичних кулуарах області, сталося. Сьогодні, 28 квітня, в обласній державній адміністрації представлять нового керівника. Головою Хмельницької облдержадміністрації став Олександр Корнійчук.

Нагадаємо, посада голови Хмельницької облдержадміністрації вакантна з 18 грудня 2015 року, коли Петро Порошенко звільнив з посаду керівника ОДА Михайла Загородного. Звільнив через те, що Михайло Васильович очолив обласну раду.

Тепер же Президент доручив керувати облдержадміністрацією Олександру Корнійчуку, який, за даними єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань очолює Хмельницьку обласну організацію Політичної партії «Громадський рух» Народний контроль».

Олександр Корнійчук народився 30 березня 1973 року в Старокостянтинові. Був командиром танкового взводу, а з 1996 по 2007 роки очолював деякі приватні підприємства. Із 2007 року став фізичною особою-підприємцем, а в грудні 2012 року – народним депутатом України сьомого скликання від політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Напередодні парламентських виборів у 2014 році він написав заяву про вихід з партії та був кандидатом у нардепи від «Блоку Петра Порошенка». У червні 2015 року очолив обласний осередок «Громадського руху «Народний контроль», лідером якої є позафракційний народний депутат Дмитро Добродомов.

Як відбувалося представлення голови Хмельницької облдержадміністрації, відвідувачі сайту «Є» могли побачити в прямому ефірі. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую