ye-logo.v1.2

Обласну раду спробують укомплектувати заступниками у День захисту дітей

Політика 2422
У перший день червня Михайло Загородний збирає депутатів на пленарне засідання.
У перший день червня Михайло Загородний збирає депутатів на пленарне засідання. . Фото: автора

На 1 червня, Міжнародний день захисту дітей, голова ради скликає депутатів на так звану «кадрову» сесію.

В переддень пленарного засідання усі питання депутати опрацюють на засіданні постійних комісії. Основні питання, заради яких з’їдуться депутати – кадрові.
В порядку денному внесення змін до регламенту та затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Хмельницької обласної ради.
Після внесення змін, якщо депутати приймуть таке рішення апарат ради налічуватиме 42 працівника разом із головою облради, першим заступником, двома заступниками, керуючим справами виконавчого апарату та двома радниками голови обласної ради.
Пленарне засідання шостої сесії обласної ради відбудеться 1 червня 2016 року о 12 годині у приміщенні Будинку рад. Президія ради засідатиме того ж дня о 10 ранку.
Нагадаємо, Михайло Загородний в інтерв’ю сайту «Є» зазначив, що планує поставити крапку у тривалій епопеї з заступниками.

Фрагмент інтерв’ю:

- Чи буде на наступній, так званій кадровій сесії, поставлена крапка із обранням заступників?

- Думаю що так, якщо до сесії, на якій будуть обиратися заступники, політичні сили і лідери скажуть, до прикладу, що вони позапартійні, готові працювати на благо області, і не почнуть через кілька місяців проводити роботу на тому окрузі, звідки хочуть йти до парламенту. Тут вже ж хоч угоду підписуй, що він буде працювати на обласну раду, не використовуватиме посаду, як агітмайданчик.

- Тобто війна за посаду заступника йде як за майданчик на майбутні вибори?

- У процесі переговорів були розмови наприклад, що «мені треба ця посада, бо планую йти до Верховної ради по такому-то округу і хочу додати собі рейтингу». Так ось таких в моїх заступниках не буде! Будуть ті, хто готовий, незалежно від політичної сили, працювати з головою обласної ради Загородним.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую