ye-logo.v1.2

“Бютівці” пікетували обласну прокуратуру

Політика 2757
Фото: Євгеній ДОРОФЄЄВ.

Через побиття у Верховній Раді голови обласної організації “Батьківщина” Василя Кравчука

  Нагадаємо, що 16 грудня у Верховній Раді сталася сутичка між депутатами регіоналами та бютівцями. Останні, між іншим, не чинили опору, проте шестеро депутатів потрапили до лікарні з важкими фізичними ушкодженнями. Серед них — голова Хмельницької обласної партійної організації “ВО”Батьківщина” Василь Кравчук, якому поставили діагноз струс мозку. Як стверджують бютівці, його побив регіонал Петро Цюрко.
 “Це при тому, що за час своєї каденції пан Цюрко не підготував жодного законопроекту, не зробив жодного депутатського запиту і жодного разу не виступав. Його діяльність, як діяльність левової частки усіх депутатів Партії регіонів — це робота кулаками, - зазначив у своїй промові Віктор Адамський, керівник фракції “Батьківщина” в обласній раді. - Кримінальне переслідування нашого лідера Юлії Тимошенко та членів команди глибоко обурюють депутатів нашої фракції. Ми змушені заявити, що ніякі репресії, політичні утиски й переслідування діючої влади не змусять нас припинити свою боротьбу за захист прав українського народу та України”.
 З цього приводу 20 грудня пікетувальники, що зібралися під стінами Хмельницької обласної прокуратури, висунули ряд вимог, зокрема: припинити репресії та переслідування опозиції, розслідувати факт побиття 16 грудня депутатів-бютівців та скасувати обмеження права вільного пересування Юлії Тимошенко. Свої вимоги вони передали прокурору області з подальшою передачею їх в Генеральну прокуратуру України.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую