ye-logo.v1.2

Нові голови райдержадміністрацій. Кого призначив Президент?

Політика 4773
Голову Шепетівської РДА та Полонської РДА призначили з випробувальним терміном
Голову Шепетівської РДА та Полонської РДА призначили з випробувальним терміном. Фото: колаж автора

Петро Порошенко своїми розпорядженнями призначив керівників Шепетівської та Полонської РДА.

Відсьогодні, 3 квітня, у двох райдержадміністраціях на Хмельниччині нові керівники. Щоправда, обидва на випробувальному терміні на три місяці. Відповідні розпорядження підписав Президент України Петро Порошенко.

Головою Полонської районної державної адміністрації з 3 квітня року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства призначено Віктора Солодкого. Віктор Володимирович є приватним підприємцем. На перших місцевих виборах у жовтні 2015 року 43-річний Віктор Солодкий був першим номером у списку партії «Громадський рух «Народний контроль» до Полонської міської ради. Утім, депутатом так і не став, оскільки його партія посіла останнє 12 місце.

Головою Шепетівської райдержадміністрації Порошенко призначив Романа Підопригору, який до цього працював адвокатом. Утім, також має політичну біографію. У 2015 році він під прапорами «Громадського руху «Народний контроль» йшов на вибори до Шепетівської міської ради (його політ сила посіла 10 місце з 13-ти та не увійшла до міськради). Крім цього, 43-річний Роман Борисович був ще й кандидатом на посаду міського голови Шепетівки. Набравши 1,96% голосів, він посів останнє 10 місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую