ye-logo.v1.2

Народний депутат Сергій Лабазюк привітав ветеранів округу На правах реклами

Політика 3007
Сергій Лабазюк: "У нашій пам
Сергій Лабазюк: "У нашій пам'яті навіки залишиться ваш урок честі, слави, героїзму та самопожертви, патріотизму та вірності державі". Фото: прес-служби народного дупетата

Народний депутат та його благодійний фонд традиційно долучився до заходів з нагоди 72 річниці Дня перемоги над нацизмом, Днів пам’яті та примирення, що проходили на 188 окрузі.

6 травня, у Хмельницькому відбувся традиційний захід до 72 річниці Дня перемоги ініційований парламентарем. До політехнічного коледжу, обласного центру, були запрошені голови та члени первинних ветеранських організацій Лезнево, Озерної, ЖЕК – у № 4 та № 6. Там для присутніх організували святковий концерт, а по закінченню, представники благодійного фонду «Ми поруч» надали ветеранам продуктові набори.

«Для нас День перемоги був, є та залишається святом, що уособлює в собі подвиг усього українського народу у 39 – 45 роках», - сказав ветеран Іван Бабак.

Окрім Хмельницького, народний депутат привітав ветеранів і у Волочиську. Там парламентар взяв участь у міських заходах районного центру. Спільно з ветеранами, воїнами –інтернаціоналістами, воїнами АТО та небайдужими мешканцями поклали квіти до Меморіалу Слави.

«У нашій пам’яті навіки залишиться ваш урок честі, слави, героїзму та самопожертви, патріотизму та вірності державі. Ви, у свій час зробили усе можливе від вас, аби діти та онуки могли жити у вільній країн. Бажаю кожному міцного здоров’я, сил та наснаги, а головне це миру та злагоди на нашій країні», - зазначив під час вітального слова народний депутат України Сергій Лабазюк.

Після цього усі присутні попрямували на центральну площу Волочиська, там від районного будинку культури був організований концерт, а від фонду «Ми поруч» пригощання справжньою солдатською кашею, пирогами та гарячим чаєм.

Вшанували ветеранів помічники народного депутата і у Хмельницькому районі, взявши участь у місцевих заходах.
У Хмельницькому, Волочиському районі, обласному та районному центрі, від Сергія Лабазюка, напередодні 9 травня ветеранам, згідно подання місцевих громадських організацій, представники фонду вручили продуктові набори. Такі подарунки отримали близько чотирьох сотень учасників Другої світової.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую