ye-logo.v1.2

Депутатська недоторканність у президентському варіанті: тиск вулиці чи окозамилювання?

Політика 1791
Рада прийняла два проекти, один із яких обмежує депутатську недорканність з 2020 року, інший - з дня опублікування. Тепер чекають на вердикт Конституційного суду
Рада прийняла два проекти, один із яких обмежує депутатську недорканність з 2020 року, інший - з дня опублікування. Тепер чекають на вердикт Конституційного суду. Фото: 112.ua

На сайті «Є» завершилося опитування, в якому ми дізнавалися думку відвідувачів стосовно ймовірного зняття депнедоторканності з 2020 року.

Вчора, 19 жовтня, парламент підтримав два законопроекти, які стосуються скасування депутатської недоторканності . Після чого їх мають направити до Конституційного суду України, який має дати відповідь – чи відповідають вони Основному Закону країни.

Сайт «Є» ще до парламентського голосування запитав у відвідувачів нашого ресурсу про їхнє ставлення до президентського законопроекту змін до Конституції, який передбачає скасування депутатської недоторканності з 2020 року.

Отож, 23,81% голосів набрав варіант «Порошенко під натиском людей подав пропозицію, щоб максимально відтягнути недоторканність». Ще 19,84% вважають, що цей проект… окозамилювання. Підтримали ідею Петра Порошенка 19,05%, а ось 15,87% вважають, що така пропозиція запізніла.

Із результатами усіх опиутвань, які проходили на сайті "Є" можна ознайомитися в відповідному розділі.

Між іншим, учасники голосування мали можливість написати свій варіант. І один із відвідувачів відповів: «Недоторканність зняти зі всіх»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую