ye-logo.v1.2

«Життю — так! Геноциду — ні!»

Політика 3000
Фото: Євгенія ДОРОФЄЄВА

Під такими гаслами на головну площу Хмельницького вийшли комуністи та соціалісти з різних куточків області

 Учасники мітингу вважають, що запропоновані нинішньою владою реформи — ні що інше, як знищення народу. Й нагадують, що передвиборча програма президента обіцяла зовсім інший рівень життя українцям. «Влада, починаючи від Президента й до міської, давить малозабезпечених людей. Тому ми вийшли відстоювати свої права, свої копійки», – пояснив свою участь у акції Леонід Гальченко, член Комуністичної партії.
Отож категоричне «Ні!» прозвучало на адресу пенсійної реформи, трудового кодексу та нововведенням у житлово-комунальній сфері, зокрема, що стосується формування тарифів на комунальні послуги.
«Ми зібралися, щоб висловити свою незгоду, – розповідає один із організаторів акції, комуніст Дмитро Мельник. – Ми не відчули обіцяного полегшення, Президент так нас і не чує, хоч обіцяв «Почути кожного». Люди підтримують народні реформи, але не антинародні. Хай топить сало з олігархів, а не з простого люду. Ми не мовчатимемо й боротимемося!».
Наостанок активісти одноголосно прийняли резолюцію, яку надішлють Президентові Віктору Януковичу, прем’єр-міністру Миколі Азарову, Голові Верховної Ради Володимиру Литвину та голові Хмельницької обласної держадміністрації Василю Ядусі. Проте представники місцевої влади не вийшли поспілкуватися з мітингуючими.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую