ye-logo.v1.2

Президент призначив голову Шепетівської РДА

Політика 4477
Віталій Бузиль - голова Шепетівської РДА
Віталій Бузиль - голова Шепетівської РДА. Фото: shepetivka.com.uа

Крісло очільника займе Віталій Бузиль.

Учора, 31 січня, на офіційному сайті Президента України з'явилось розпорядження про призначення голови Шепетівської РДА. Ним став Віталій Бузиль, який донедавна був заступником голови Судилківської ОТГ

«Призначити Віталія Володимировича Бузиля головою Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області зі строком випробування три місяці», - йдеться у розпорядженні.

Як пише «Сайт міста Шепетівка», робота в Шепетівській РДА для Віталія Володимировича не нова, оскільки деякий час працював завідувачем юридичного відділу Шепетівської РДА, та, згодом він вже перебрався у крісло заступника голови Шепетівської районної ради. У 2015 році він став депутатом Шепетівської РДА від партії «Блок Петра Порошенка» і перейшов працювати в ТОВ «Охоронна фірма "Легіон-1».

У декларацію, яку Віталій Володимирович подавав як кандидат на посаду голови, вніс земельну ділянку у Шепетівці та дві автівки – «ГАЗ» та «Fiat Doblo». У Судилківській сільській раді заробив 144 388 гривень, від обласної організації Партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" отримав 4 907 гривень гонорарів та інших виплат згідно з цивільно-правовим правочинами, у ТОВ "Охоронна фірма "Легіон-1" отримав 14 189 гривень зарплати. Окрім того, новий очільник Шепетівської РДА зберігає 7000 доларів готівкою.

Віталій Бузиль разом із дружиною має по земельній ділянці у селі Велика Рішнівка Шепетівського району. Ірина Бузиль також володіє земельною ділянкою у Судилкові та часткою від квартири у райцентрі. У КЗ "Шепетівський Центр первинної медико-санітарної допомоги" отримала 49 363 гривень заробітної плати.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую