ye-logo.v1.2

Що задекларували міський голова Славути і його заступники

Політика 9757
Василь Сидор задекларував нумізматичну колекцію
Василь Сидор задекларував нумізматичну колекцію. Фото: з архіву редакції

Про доходи та майновий стан Славутської влади у нашому матеріалі.

Сайт «Є» продовжує аналізувати електронні декларації державних службовців Хмельниччини. Цього разу розглянули статки міського голови Славути Василя Сидора та його команди: першого заступника міського голови Сергія Микульського, заступників міського голови –Тетяни Солохи, Ігора Піголя, Людмили Калюжнюк та керуючої справами Вікторії Крутої.

Міський голова Славути Василь Сидор подав декларацію за минулий рік 15 березня. Згідно неї, Василь Богданович у 2018 році володів квартирою площею майже 60 квадратних метрів і гаражем площею понад 51 квадратних метри. Дружина держслужбовця Марина Селіхова мала квартиру на 90 «квадратів» у Нетішині і гараж у Нетішині площею понад 47 квадратних метрів.

Задекларував міський голова також цінне рухоме майно – нумізматичну колекцію. Жодного транспорту, згідно із декларацією, у мера не було. Проте є задекларований автомобіль на дружину – «Volkswagen Tiguan» 2011 року випуску.

Основним джерелом доходів у подружжя минулого року стали їхні зарплати. Василь Сидор на посаді міського голови у 2018 році заробив майже 550 тисяч гривень, його дружина за основним місцем роботи отримала дохід понад 416 тисяч гривень заробітної плати. Завдяки іншим джерелам доходів подружжя заробило близько 36,5 тисяч гривень.

Також Василь Сидор задекларував свої грошові активи. Загалом, на рахунках у кількох банках у міського голови було розміщено 121 105 гривень, 8 012 доларів, 903 євро. Залишок на зарплатній картці склав 345 098 гривень. Готівкою Василь Богданович мав 12 тисяч доларів. Дружина Марина Олександрівна теж задекларувала готівкові кошти у минулому році – 20 тисяч доларів і 170 тисяч гривень. Залишок коштів на зарплатній картці у дружини мера склав – 7 649 гривень.

Фото: slavuta-mvk.gov.ua

Перший заступник міського голови Микульський Сергій Володимирович задекларував квартиру і гараж у Славуті. Його дружина – дві квартири (в Славуті та Хмельницькому) і житловий будинок у селі Стара Миколаївка, Дубенського району, що на Рівненщині. Крім того, у чиновника був незавершений будинок у Славуті. Подружжя володіє земельними ділянками загальною площею 26 073 «квадратів», ще 278 «квадратів» бере в оренду.

З транспорту заступник міського голови задекларував «Daewoo LANOS» 2008 року випуску, «Audi» 1986 року, мотоцикл «ІЖ» 1986 року.

Заробив Сергій Микульський у 2018 році 407 535 гривень, 27 тисяч гривень пенсії задекларувала дружина, Заробітна плата отримана за основним місцем роботи сина склала 24 157 гривень. Крім того, у подружжя був дохід від надання майна в оренду – 6 314 гривень, також держслужбовець мав кредитний ліміт до банківської картки на 30 тисяч гривень.

Щодо грошових активів Сергія Микульського, інформація відсутня.

Фото: slavuta-mvk.gov.ua

Заступниця міського голови Славути Солоха Тетяна Іванівна мала гараж, приміщення магазину, торгово-офісне приміщення у Славуті. Разом з чоловіком Михайлом Солохою подружжя задекларувало земельні ділянки у Мирополі, Романівського району, Житомирської області загальною площею 51 539 квадратних метрів. Також у власності Тетяни Іванівни є земельна ділянка у Славуті у 30 «квадратів». Житловий будинок у Мирополі та квартиру в Славуті задекларував минулого року чоловік заступниці міського голови.

У власності Тетяни Солохи у 2018 році був легковик «Volkswagen» 2002 року випуску, у чоловіка – мотоцикл «Мустанг» 2017 року.

Основним джерелом доходів у подружжя була зарплата заступниці міського голови. Тетяна Іванівна отримала за основним місцем роботи 302 246 гривень, її чоловік задекларував майже 17 тисяч гривень пенсії. Понад 16 тисяч гривень склав дохід Тетяни Солохи від надання майна в оренду, повернення прибуткового податку – 1 827 гривень, майже три сотні гривень вона заробила банківськими відсотками. Також держслужбовиця задекларувала 30 тисяч гривень кредиту. Крім того, подружжя отримало майже 10,5 тисяч гривень від надання майна в лізинг.

Грошові активи Тетяни Солохи у 2018 році – понад 13,3 тисяч гривень на банківських рахунках. Задекларовані фінансові зобов’язання подружжя: у рахунок основної суми позики подружжя сплатило 62 830 гривень, ще 1 848 гривень – у рахунок процентів за позикою. Забов’язання по кредиту складало 17 577 гривень. Зобов'язання за договорами страхування – 16 193 гривень.

Фото: slavuta-mvk.gov.ua

Заступник міського голови Піголь Ігор Дмитрович у 2018 році мав у власності земельну ділянку у Славуті площею 0,24 квадратних метри. У родини є квартира в Славуті 53,2 «квадрати». Ще одна квартира площею 59,2 квадратних метри у власності Піголь Ганни Олексіївни.

Серед об’єктів незавершеного будівництва заступник мера задекларував гараж у Славуті. Транспортних засобів, згідно з декларацією, у подружжя минулого року не було.

Заробітна плата Ігора Дмитровича на посаді заступника міського голови у 2018 році склала 387 721 гривень, ще понад 39 тисяч гривень доходу - пенсія. Разова грошова допомога від управління соціального захисту виконавчого комітету Славутської міської ради склала 1 265 гривень, профспілкова організація міськвиконкому виділила 500 гривень благодійної допомоги. Крім того, він заробив у «ПриватБанку» 15 060 гривень банківськими відсотками. Дружина Валентина Володимирівна за основним місцем роботи зажекларувала 25 195 гривень, а також 18 тисяч гривень пенсії.

Грошових активів подружжя у 2018 році не задекларувало.

Фото: slavuta-mvk.gov.ua

Калюжнюк Людмила Ростиславівна працює заступником міського голови з грудня 2010 року. У своїй щорічній декларації за минулий рік держслужбовиця зазначила, що володіє земельною ділянкою у Славуті площею 32 квадратних метри та гаражем. Також жінка має по 50% права власності на дві квартири у Славуті.

Єдиним джерелом доходів у декларації заступниці міського голови вказано зарплату за основним місцем роботи. За минулий рік Людмила Калюжнюк заробила 352 446 гривень.

Фото: slavuta-mvk.gov.ua

Вікторія Крута на посаді керуючої справами виконавчого комітету Славутської міської ради з 2011 року. Вікторія Леонтіївна володіє будинком у Славуті площею понад 235 квадратних метри та кількома земельними ділянками загальною площею 1 552 метри квадратних. Ще один будинок і квартиру у Славуті держслужбовиця має у співвласності.

Транспортних засобів, згідно декларації, Вікторія Крута у 2018 році не мала.

За минулий рік за основним місцем роботи керуюча справами виконавчого комітету заробила 390 296 гривень. Ще 10 320 гривень – щомісячна допомога при народженні дитини. Профспілкова організація Славутського міськвиконкому надала Вікторії Крутій благодійну допомогу у розмірі 500 гривень. Чоловік Вікторії Леонтіївни, Олександр Дзиганський у 2018 році отримав 46 350 гривень зарплатні та 696 гривень монетизованої субсидії.

Мала держслужбовиця фінансові зобов’язання перед банком. У Державному ощадному банку України вона отримала 12 тисяч гривень кредиту. Розмір сплачених коштів в рахунок процентів за позикою склав 484 гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую