ye-logo.v1.2

Грошовий подарунок і банківські рахунки: що задекларував новий голова Полонської РДА

Політика 4014
Раніше Анатолій Мороз працював старшим слідчим у Генеральній прокуратурі України
Раніше Анатолій Мороз працював старшим слідчим у Генеральній прокуратурі України. Фото: poladm.gov.ua

Огляд біографії та електронної декларації Анатолія Мороза.

Кореспонденти сайту «Є» продовжують аналізувати біографії та електронні декларації новопризначених очільників районних державних адміністрацій Хмельницької області. На черзі Мороз Анатолій Васильович, якого Володимир Зеленський призначив головою Полонської РДА.

За інформацією пресслужби Хмельницької облдержадміністрації, Анатолій Мороз народився 29 вересня 1961 року в селі Лісоводи Городоцького району. Вищу освіту він здобув спершу у Кам’янець-Подільському державний педагогічному інституті імені В.П.Затонського (нині національний університет імені Івана Огієнка — авт.), а далі — у Московській державній юридичній академії. До листопада 2019-го Анатолій Васильович працював старшим слідчим в особливо важливим справах управління з розслідування злочинів вчинених злочинними організаціями Генеральної прокуратури України.

Головою Полонської районної державної адміністрації Володимир Зеленський призначив його 21 лютого цього року.

Останню повноцінну декларацію кандидата на посаду голови Полонської райдержадміністрації Анатолій Мороз опублікував 22 грудня минулого року. Відповідно у ній показано його доходи та статки за 2018-й. На час написання матеріалу новішої повної декларації нового очільника РДА у реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції не було. Проте на початку цього року Анатолій Васильович опублікував декларацію про суттєві зміни у майновому статусі.

Отож, у 2018 році Анатолій Мороз в Хмельницькому володів квартирою площею 72,6 квадратних метрів. Тоді ж він орендував кімнату в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Натомість його дружина Світлана Мороз володіла у Хмельницькому земельною ділянкою площею 20 квадратних метрів.

У 2018 році Анатолію Васильовичу нарахували 657 тисяч 647 гривень зарплатні за основним місцем роботи у Генеральній прокуратурі України. Там ж він отримав подарунок у негрошовій формі вартістю 700 гривень та компенсацію за путівку (2 тисячі 640 гривень). Того ж року він мав й інші доходи: 162 тисячі 932 гривні пенсії та загалом понад 6 тисяч банківських відсотків. Його ж дружині у Хмельницький університет управління та права нарахували 47 тисяч 445 гривень зарплатні за основним місцем роботи.

У позаминулому році новопризначений голова райдержадміністрації грошові заощадження зберігав на банківських рахунках. Тоді він розмістив у різних фінансових установах 30 тисяч 952 гривень, 2 тисячі 756 доларів і 3 тисячі 501 євро.

Крім того, згідно з декларацією про суттєві зміни, 13 січня цього року Анатолій Мороз отримав понад 221 тисячу подарунку в грошовій формі.

Нагадаємо, кореспонденти сайту «Є» вже розглянули декларації новопризначених голів Білогірської РДА Юрія Загоруйка, Віньковецької РДА Володимира Лужняка, Волочиської РДА Юрія Марущина, Городоцької РДА Жанни Кордас, Деражнянської РДА Олександра Щербаня, Дунаєвецької РДА Ярослава Купчика, Ізяславської РДА Івана Федорчука, Кам’янець-Подільської РДА Анатолія Бернашевського, Красилівської РДА Василя Кравчука, Летичівської РДА Раїси Кабанової, Новоушицької РДА Олександра Солов’я, Хмельницької РДА Артема Багінського та Чемеровецької РДА Юлії Андрущенко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую