ye-logo.v1.2

Симчишин звільнив Анатолія Нестерука з посади заступника міського голови

Політика 4239
Анатолія Нестерука міський голова звільнив з 16 листопада
Анатолія Нестерука міський голова звільнив з 16 листопада. Фото: з архіву редакції

Також під звільнення потрапив завідувач міського відділу роботи зі зверненнями громадян.

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин розпочав обіцяні кадрові зміни в органі місцевого самоврядування. Зокрема, щодо звільнення зі своїх посад частини його заступників. Про це свідчать розпорядження Олександра Симчишина, які 16 листопада були опубліковані на сайті Хмельницької міської ради.

Згідно з розпорядженням Олександра Сергійовича від 10 листопада, Анатолія Нестерука 16 листопада звільнено з посади заступника Хмельницького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Причиною стало досягнення Анатолієм Макаровичем граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування. Тобто під час прийняття такого рішення Олександр Симчишин керувався статтями 18-ю та 20-ю Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

На сайті Хмельницької міської ради у біографічній довідці про Анатолія Нестерука вказано, що він народився 16 листопада 1955 року в селі Семенів Білогірського району, тобто сьогодні йому виповнилося 65 років. Він працював на посаді заступника міського голови ще за часів попереднього очільника обласного центру Сергія Мельника, а також з 2008-го до 2010 року був Кам’янець-Подільським міським головою.

На посаді заступника Хмельницького міського голови Анатолій Нестерук опікувався сферою житлово-комунальних послуг. Зокрема, йому підпорядковувалися такі комунальні підприємства як «Хмельницькводоканал», «Хмельницьктеплокомуненерго», «Південно-Західні тепломережі»…

Анатолія Савченка буде офіційно звільнено з посади 17 листопада. Фото: з фейсбука Анатолія Савченка

Анатолія Савченка буде офіційно звільнено з посади 17 листопада. Фото: з фейсбука Анатолія Савченка

Також через досягнення граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування Олександр Симчишин звільнив Анатолія Савченка — завідувача міського відділу роботи зі зверненнями громадян. Щоправда, офіційною датою звільнення Анатолія Денисовича стане 17 листопада. Саме того дня йому виповниться 65 років. Відповідне розпорядження міський голова підписав 6 листопада.

За інформацією сайту Хмельницької міської ради, Анатолій Савченко до приходу в орган місцевого самоврядування працював фельдшером, військовослужбовцем, освітянином і правоохоронцем. У відділах виконкому Хмельницької міської ради він почав будувати кар’єру в 2003 році. Відділом роботи зі зверненнями громадян посадовець керував з 2005-го до 2008 року, а також — з 2011 року й до цього часу.

Нагадаємо, у Хмельницькому заплановано створити новий департамент — департамент інфраструктури. Він має замінити нинішнє управління житлово-комунального господарства, яке очолює Василь Новачок. У підпорядкування новій структурі перейдуть великі комунальні підприємства «Хмельницькводоканал», «Хмельницьктеплокомуненерго», «Південно-Західні тепломережі», якими наразі опікується профільний заступник міського голови.

Також нагадаємо, що Олександр Симчишин під час цьогорічних місцевих виборів вдруге був обраний Хмельницьким міським головою. За нього віддали свої голоси 86,83 відсотка виборців, тобто — 74 тисячі 62 людини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую