ye-logo.v1.2

У голови Хмельницької ОДА з’явилося два нових заступники: хто вони

Політика 6726
Сергій Гамалій продовжує проводити кадрові зміни у Хмельницькій ОДА
Сергій Гамалій продовжує проводити кадрові зміни у Хмельницькій ОДА. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Про минуле та статки посадовців.

Голова Хмельницької облдержадміністрації Сергій Гамалій призначив двох нових заступників. Ними стали Володимир Білик і Володимир Юр’єв. Про це свідчать розпорядження, які були опубліковані на сайті облдержадміністрації 27 січня.

Призначення Володимира Білика та Володимира Юр’єва заступниками голови Хмельницької облдержадміністрації уряд погодив ще на початку минулого тижня, 18 січня. А остаточні розпорядження про призначення обох нових посадовців Сергій Гамалій підписав 22 січня.

Володимир Білик — колишній земельник з Львівщини

У розпорядженні Сергія Гамалія вказано, що Білик Володимир Якимович призначений заступником голови Хмельницької ОДА з 26 січня. Заяву кандидата на цю посаду він подав наприкінці грудня минулого року.

Згідно з його біографічною довідкою, Володимир Білик народився 6 липня 1981 року. Він здобув вищу юридичну освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка за фахом юриста, а далі — спеціаліста зі землеустрою у Львівському Національному аграрному університеті.

Володимир Білик приступив до виконання обов’язків заступника голови облдержадміністрації 26 січня

Володимир Білик приступив до виконання обов’язків заступника голови облдержадміністрації 26 січня. Фото:adm-km.gov.ua

Спершу Володимир Якимович працював в органах державної виконавчої служби. Опісля будував кар’єру земельника. Зокрема, до грудня минулого року очолював управління Держземагентства у Миколаївському районі Львівської області.

Перед призначенням на посаду заступника голови Хмельницької ОДА деякий час був позаштатним радником Сергія Гамалія.

Згідно з його електронною декларацією за 2019 рік, Володимир Білик жив у Львові, де йому належала квартира площею 52 квадратних метрів. А його дружині належали земельна ділянка у селі Кротошин Львівської області та автомобіль марки «Subaru Forester» 2008 року випуску.

У 2019 році Володимиру Білику нарахували 143 тисячі 474 гривні за роботу в Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області. Які були його доходи та статки у 2020-у — поки невідомо, адже на час написання матеріалу посадовець поки не опублікував новішої декларації.

Володимир Юр’єв — генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю

У розпорядженні Сергія Гамалія вказано, що Юр’єва Володимира Васильовича також призначено заступником голови Хмельницької ОДА з 26 січня. Відповідну заяву він подав наприкінці грудня минулого року.

Згідно з його біографічною довідкою, Володимир Юр’єв народився 2 листопада 1975 року. Закінчив три вищі навчальні заклади: Київський університет туризму, економіки і права, Хмельницький університет управління та права та Донецький національний університет імені Василя Стуса.

Володимир Юр’єв приступив до виконання обов’язків заступника голови облдержадміністрації 26 січня

Володимир Юр’єв приступив до виконання обов’язків заступника голови облдержадміністрації 26 січня. З фейсбуку Володимира Юр’єва

З жовтня 2003 року до січня 2021-го Володимир Васильович працював генеральним директором товариства з обмеженою відповідальністю «Український кристал». У ресурсі «YouControl» вказано, що він спільно з дружиною також є кінцевими бенефіціарними власниками цього товариства, зареєстрованому в Кам’янці-Подільському.

Крім того, Володимир Юр’єв є кінцевим бенефіціарним власником товариств з обмеженою відповідальністю «Фруктовія», «Український кристал» та співзасновником ТОВ «ТД «Кристал Лайт». Усі зареєстровані у Кам’янці-Подільському.

Згідно з його останньою електронною декларацією, у 2019 році дружині Володимира Юр’єва у Кам’янці-Подільському належала квартира, а у Макові Дунаєвецького району — житловий будинок. Також вони мали по дві земельні ділянки у різних населених пунктах краю.

З транспортних засобів Володимир Васильович мав водний засіб «Regal» 2001 року випуску, а його дружина Оксана Юр’єва — два автомобілі: «Toyota Venza» 2003 року випуску й «Volkswagen Arteon» 2017 року випуску.

Загальний задекларований дохід Володимира Юр’єва за 2019-й склав 107 тисяч 922 гривні, а його дружини — 1 мільйон 945 тисяч 329 гривень. Задекларовані грошові активи — 44 тисячі гривень.

Декларація про статки й майно Володимира Васильовича за 2020 рік у реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції поки відсутня.

Нагадаємо, нещодавно Сергій Гамалій звільнив Оксану Ситницьку з посади заступниці голови Хмельницької ОДА. А до того першого заступника — Романа Примуша, якого обрали заступником Хмельницького міського голови. На його місце Сергій Гамалій призначив Сергія Тюріна.

Читайте також: Департамент соціального захисту населення Хмельницької ОДА отримав нового керівника

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую