ye-logo.v1.2

Оксану Ситницьку звільнили з посади заступниці голови Хмельницької ОДА

Політика 2776
Причиною звільнення Оксани Ситницької стала подана нею заява
Причиною звільнення Оксани Ситницької стала подана нею заява. Фото: з архіву редакції

На цій посаді вона пропрацювала майже рік.

Голова Хмельницької облдержадміністрації Сергій Гамалій звільнив свою заступницю Оксану Ситницьку, яку на цю посаду призначив попередній голова. Відповідне розпорядження було опубліковане на сайті облдержадміністрації вчора, 27 січня. Але насправді Оксану Анатоліївну звільнили ще минулого тижня.

Згідно з текстом розпорядження, Оксану Ситницьку звільнено з посади заступниці голови облдержадміністрації 22 січня. Підставою стала подана нею заява, датована 7 грудня 2020 року, у зв’язку з призначенням нового голови обласної державної адміністрації.

«Управлінню фінансово-господарського забезпечення апарату обласної державної адміністрації виплатити Оксані Ситницькій компенсацію за невикористані дні щорічної відпустки у кількості 10 календарних днів», — розпорядився Сергій Гамалій.

На час написання матеріалу Оксана Анатоліївна поки не опублікувала електронної декларації перед звільненням у реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції.

Нагадаємо, попередній голова Хмельницької облдержадміністрації Дмитро Габінет призначив Оксану Ситницьку своєю заступницею наприкінці січня минулого року.

Також зазначимо, що Сергія Гамалія президент призначив новим головою Хмельницької облдержадміністрації 3 грудня минулого року. Невдовзі посадовець розпочав кадрові зміни. Найперше було звільнено першого заступника голови ОДА — Романа Примуша. Це рішення було продиктовано тим, що Романа Борисовича обрали заступником Хмельницького міського голови.

На початку січня цього року першим заступником Сергія Гамалія став Сергій Тюрін, який дот того займався підприємницькою діяльністю у сфері права. Опісля Кабмін погодив призначення ще двох заступників голови Хмельницької ОДА: Володимира Білика та Володимира Юр’єва.

До теми: Департамент соціального захисту населення Хмельницької ОДА отримав нового керівника

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую