ye-logo.v1.2

Василь Ядуха вимагає детальні звіти про всі акції протесту в області

Політика 3442

Хмельницька обласна державна адміністрація вимагає від міських і селищних голів області звітувати про політичні акції, які проводяться в їх регіонах.

"Зважаючи на зростання суспільно-політичної активності у регіоні та появу громадсько-політичних новоутворень, що ставлять за мету проведення провокативної політичної діяльності, прошу звернути особливу увагу на оперативність інформування управління про заплановані та проведені у районах та містах області заходи із соціально-політичних питань", - йдеться в наведеному зверненні ОДА.

Чиновники вимагають "терміново посилити роботу з органами місцевого самоврядування на предмет моніторингу подання громадсько-політичними об'єднаннями та окремими громадянами заяв (повідомлень) про заплановане проведення акцій протесту, мітингів, зборів громадян, розповсюдження друкованої продукції".

Вимагається посилити "відслідковування статутної діяльності осередків політичних партій та громадських організацій, які мають політичний ухил (збори, конференції)", а також невідкладно інформувати управління про хід та результати вказаних заходів.

Скан відповідного документа розмістив у своєму блозі письменник Сергій Пантюк.

"Довідка повинна містити не загальні фрази, а вичерпну інформацію про хід та результати заходу: прізвища та посади організаторів, кількість та категорії учасників, гасла, прапори, список виступаючих та основні тези виступів, оцінка діяльності влади...", - наголошується в листі.

Уся розповсюджувана друкована продукція агітаційного та політичного змісту має скануватися та невідкладно передаватися в управління в електронному форматі.

Джерело УКРАЇНСЬКА ПРАВДА

Коментарі:

Алла 12.10.2011 15:54

Цікаво, а що означає "терміново посилити роботу..."? не давати дозволу на проведення акцій підозрілими організаціями? не реєструвати тих, хто не подобається?.... Чи в нас скоро політики не буде, як в радянському союзі сексу?... 

Semmm 12.10.2011 10:55

Ну-ну ярик! шось ти плошаєш, а де Слава УКраїні, і всі ці моло пафосні панти типу справжного ураїнця, ци патріотичні чуства під пресом полтичої машини кудись зникають? а?  як же хочу щоб вас всіх попресували... жалко сталіна немає! так би ви знали ціну свого  слова

Ярослав Братенко 12.10.2011 10:45

стиль спілкування ну точно як в Ядухи. Василь Степанович, невже ви тут власною персоною коментуєте?

Semmm 12.10.2011 10:27

"Цю владу вже ніщо не врятує" - а хто врятує тебе від цієї влади?   Коли почнуть кришувати всіх ти першим полізеш підставляти свою жо***у... щоб не чіпали тебе. Таких Слава-українців треба ставити на коліна відразу, а то саме через таких придурків як ти, які ділять державу на своїх та чужих. на руских і хохлів... ураїнців і мадярів... які сортують собі героїв, що б прикриватись їхніми іменами на акціях протесту... власне через таких ідеологів як ти і твої корєша із ВО СВОБОДИ і всяких про-фашиських організацій і починається розкол суспільства... розкол людей і не треба кричати слвва україні, бо україна і так в серцях кожної людини. прочитай книгу "Подорож з мамайотою в пошуках України" нове видання нори-друк, де чувак два місяці їздив по україні на мотоциклі... і висновок який він зробив, а подорож була конктетно зарадди цього зроблена, заради спілкуання з людьми, так всі без виключення говорили, що... ...всі всіх ділять і політики і такі пєшки ВО на правих і лівих... так дайте нормально жити без цієї дєльошки... і закткни свою морду і скажи і Ромчику А. і Степку, і симчищину, і всім тим д***м із свої тусні, щоб вони не були тупими вилупками.  А це лише остані конвульсії.

Степко Вадим 11.10.2011 22:25

Цю владу вже ніщо не врятує, адже в людей все менше залишилось терпіння. І в них є підримка, і це не біло-седечні тушки і кроліки Сєні діда Мазая Фірташа. А це лише остані конвульсії. Слава Україні!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую