ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському Віталія Кличка зробили витязем

Політика 3082
Віталій Кличко
Віталій Кличко. Фото: автора

Приїзд відомого спортсмена і політика на Хмельниччину зайвий раз підтвердив, що вибори – не за горами

«Ми будемо першими!» - така заява прозвучала з вуст лідера партії «УДАР» під час візиту на Хмельниччину. Ця подія зайвий раз підтвердила: вибори до парламенту не за горами. Знаменитий боксер і сам на зустрічах із подолянами постійно підкреслював: його знають, як спортсмена, але тепер він прибув в іншій іпостасі – як політичний лідер партії «УДАР». «Наша партія ще дуже молода, але вона вже має гарний рейтинг, - заявив Кличко. – Зараз вона четверта. Але ми будемо першими!»
У Кам’янці-Подільському відбулося дві велелюдні зустрічі з громадянами міста – в Будинку культури та у мікрорайоні Жовтневий, біля відкритої влітку філії дитячої спортивної школи, якій допомогли з обладнанням брати Клички. «Нас усіх приємно вразило те, що Кличко намагався говорити українською, хоч йому це ще й нелегко, бо ж його життя склалося так, що він її не вчив», - поділилися присутні на зустрічі у Жовтневому.
Герой України Віталій Кличко навіть не очікував, що його урочисто оголосять «Витязем Поділля». Нагороду №1 під такою назвою йому вручив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич під час зустрічі Кличка з громадськістю в будинку культури. Щойно запровадженою відзнакою разом з іменним мечем, планує влада, нагороджуватимуть найактивніших меценатів, які доклалися до розвитку стародавнього міста. «Кам’янчани дуже вдячні за підтримку в обладнанні спортивної школи: Фонд братів Кличків закупив спортивне спорядження вартістю майже один мільйон гривень», -повідомив міський голова Михайло Сімашкевич. Кличко з цікавістю розглянув спеціально викуваний для нього меч. Зважаючи на бойовий настрій лідера партії, його впевненості в перемозі на парламентських виборах, меч несподівано став яскравим символом. Кличко декларує європейські цінності, які обстоюватиме його партія. Він не згоден із тією політикою, яку провадить нинішня влада. І, вочевидь, люди вірять боксеру, бо на зустрічі вони досить активно і часто аплодували. Лідер «Удару» закликав людей більше мріяти і працювати для здійснення мрій. «Перемога в усьому, не лише в спорті – це наш принцип, - сказав Віталій. –Але з перемогами не народжуються, їх завойовують».
Однак, не обійшлося без ложки дьогтю. З’явилася інформація, що представники місцевої влади на Хмельниччині перешкоджали зустрічам Кличка з громадянами, про що заявив заступник голови партії, голова ЦВК «УДАР» Віталій Ковальчук. За його словами, «ударівцям» кілька разів відмовляли в зустрічах зі студентами, освітянами та медиками. Це при тому, що попередньо було домовлено про виступи в цих закладах. «Знищувалися афіші, які анонсували приїзд Віталія, працівникам заводів, підприємств, освітніх закладів погрожували звільненням із роботи, а керівників тих закладів, у яких подібні зустрічі все ж відбулися, викликали «на килим» до місцевих чиновників», – зазначив заступник голови партії «УДАР». Водночас він наголосив: чи не єдиним містом на Хмельниччині, де в «ударників» не виникло проблем, був Кам’янець-Подільський.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую