ye-logo.v1.2

Віталій Кличко відвідав Хмельниччину (ФОТО)

Політика 3667
Віталій Кличко на Хмельниччині. Фото klichko.org
Віталій Кличко на Хмельниччині. Фото klichko.org

3 жовтня відомий боксер та лідер партії УДАР Віталій Кличко перебував на Хмельниччині.

Свою робочу поїздку Кличко розпочав з Кам’янця-Подільського, де провів мітинг на центральній вулиці міста – Соборній.
За попередніми оцінками на зустрічі було понад 1,5 тис. людей. За час передвиборчої кампанії 2012 року поки це найчисельніша політична акція, яка відбувалася в нашому місті. Хоча тут можна посперечатися, чи всі з тих, хто прийшли на мітинг знають про політичні засади партії УДАР, чи просто вони є шанувальниками таланту Віталія Кличка як боксера.
Під час зустрічі Віталій Володимирович розповів про свою програми та перші кроки у разі перемоги на виборах.
Також лідер УДАРу представив кам’янчанам кандидата від їхньої партії по 193 округу Василя Товкала.
Присутні на зустрічі люди змогли задати політику декілька запитань, які стосувалися в основному особистих негараздів людей. Пише портал novini.net.ua

Як повідомляється на сайті партії "УДАР"  Віталій Кличко закликав українців заздалегідь прийти на виборчі дільниці і перевірити, чи є їхні прізвища в списках виборців. 

Кличко зауважив, що захист результатів виборів починається задовго до дня голосування, і результат багато в чому залежить від активності та громадянської позиції самих українців. “Я закликаю вас заздалегідь переконатися, що ваше прізвище є в списках виборців. Бо може статися так, що 28 жовтня ви не зможете проголосувати, адже хтось вже позбавив вас права голосу”, - заявив Кличко.
Політик наголосив, що до протидії фальсифікаціям виборів “УДАР” залучатиме міжнародних спостерігачів, представників громадських організацій, журналістів і всіх свідомих громадян. “Переконаний, що тільки разом ми зможемо захистити волевиявлення народу”, - вважає Кличко.


Політик також нагадав, що нині триває процес узгодження єдиних кандидатів від опозиції на мажоритарних округах. Відповідаючи на запитання хмельничан щодо того, як скоро завершиться цей процес, Кличко сказав: щойно ми з колегами по опозиції дійдемо згоди в цьому питанні, про це буде повідомлено у ЗМІ. Водночас Кличко зауважив, що “УДАР” розраховує на об’єднання опозиційних сил вже в новому парламенті - для формування демократичної більшості та плідної законодавчої роботи. Про це йдеться на сайті партії klichko.org

Фото із сайту партії "УДАР"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую