emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Квітня 2016 Анатолій Савчук 1346

З любов’ю до ближньго
Цінуймо тих, хто поряд з нами
Несе у світ добро, любов.
Цінуймо тих, хто в нас вкладає
Свій час, і досвід, і тепло.
Кожна людина народжується для того, щоб насолоджуватися життям: любов'ю рідних, красою природи, своїми досягненнями. І найважливіше щастя для кожного з нас – це здоров'я!
Як жити, щоб взагалі не хворіти? Це питання, над яким працюють вчені багато-багато років. І на велику радість усім нам відповідь частково знайдена: потрібно робити профілактику та вести здоровий спосіб життя. Насправді, це ж так просто!
І ось нещодавно, а саме 16 квітня для членів Товариства молодих інвалідів міста Хмельницького була проведена дуже цікава благодійницька акція напередодні Великодня «З любов’ю до ближнього». Більше 30 учасників мали можливість отримати цінну інформацію про культуру збереження здоров’я, про важливість здорового способу життя, правильне харчування, важливість чистої води, а також проводилась презентація оздоровчих приладів для покращення кровообігу, для нормалізації тиску, для профілактики опорно-рухового апарату та серцево-судинної системи, нервової системи. Також для здоров’я є натуральні препарати, які забирають першопричину захворювання, а не тільки симптоми, і дають довготривалий результат!
Все це проводилось за сприянням ТОВ Тієнс –Україна. Про надійність та безпеку свідчать міжнародні та українські сертифікати якості. Діяльність на Україні ведеться офіційно.
Для присутніх була надана можливість безкоштовно проходити оздоровчі профілактичні процедури на приладах протягом 10 днів, проведена для кожного індивідуальна консультація з профілактики здоров’я, а також організовано шикарний солодкий стіл.
Цей день для учасників став справжнім святом. Такі дні – особливі, адже стільки людей сьогодні потребують цієї інформації, скільки людей сьогодні потребують якісної консультації по культурі збереження здоров′я, якісного вирішення проблем. В корпорації Тієнс все це є. І ми віримо, що дуже скоро в кожній домівці, в кожній сім′ї, будуть знаходитись чудові прилади Тієнс, чудова продукція для збереження здоров’я та краси.
Я особисто хочу поділитись своїм результатом: добрі люди підсказали, що у нашому місті є ці чудові прилади, я прийшла відвідала разом з сином двотижневий курс оздоровчих процедур, і знаєте, ми відчули дуже сильне покращення.
Молодь та їхні батьки Товариства молодих інвалідів м. Хмельницького щиро вдячні організаторам даного заходу сімї Шашкіну Василю та Дані за щирі слова, за цінну інформацію і, найважливіше: за вклад у зміцнення нашого здоров’я.
Закликаю кожного, хто читає ці рядки: не відкладайте на завтра, уже сьогодні зробіть усе можливо для свого здоров′я! Та для здоровя своєї сімї!
Звертайтесь за тел. 0677524479, Дана Михайлівна
Адреса в м. Хмельницькому: вул. Шевченка 64

Катерина Савицька

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо