emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Квітня 2016 РПЛ 820

НЕ ДОПУСТИТИ УЗУРПАЦІЮ ВЛАДИ!!!

Кроки Президента Порошенка, спрямовані на узурпацію ним влади в Україні: змова з олігархами та регіоналами в Раді, формування коаліції тушок, призначення прем'єром контрольованого Гройсмана і уряду; неконституційне рішення Конституційного суду по Регламенту, яке дозволяє коли завгодно змінювати Конституцію; нерозпуск з метою використання ще януковицького складу Центрвиборчкому і Конституційного суду; відмова підтримати новий закон про вибори народних депутатів, який дозволить подолати корупцію у політичній системі; протягування в Раді змін до Конституції з метою встановлення монопольного впливу на судову систему; спроба призначити свого чергового кума генеральним прокурором, відмова Антикорупційного бюро розслідувати корупційні злочини самого Порошенка і його найближчого оточення - Кононенка, Гонтарєвої, Пасенюка, Данилюка, Демчишина, Ворушиліна, Вовка; порушення кримінальних справ, переслідування, позбавлення мандатів опозиційних народних депутатів; переслідування незалежних ЗМІ - Шустера, 112 канал.

Пропоновані нами кроки для протидії узурпаторським намірам Порошенка: прийняття парламентом законів про процедуру імпічменту Президента, про тимчасові слідчі комісії, про вибори; розпуск старого складу ЦВК і призначення нового; звільнення 6 суддів КС, які у 2010 році скасували Конституцію України; обрання незалежного від Президента генерального прокурора; створення парламентської ТСК по розслідуванню офшорів Президента і його оточення. Є ще ряд кроків, які поки що рано озвучувати.

Закликаю всі проукраїнські демократичні опозиційні парламентські і позапарламентські сили об'єднатися, щоб протистояти встановленню Президентом Порошенком диктатури з метою пограбунку українців і власного збагачення.

З 10 травня блокуватимемо роботу парламенту, якщо не будуть поставлені на розгляд вказані законопроекти

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо