ye-logo.v1.2

Беркутівці Хмельниччини візьмуть участь у чемпіонаті України з панкратіону

Спорт 2610
mia.km.ua
Фото: mia.km.ua

Після перемоги у відкритому чемпіонаті Хмельницької області з панкратіону сержанти міліції Богдан Білий та Дмитро Бондарчук, представники фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», поїдуть виборювати титул чемпіонів України у Кіровоград.

 Впродовж 26-27 квітня тут зустрічатимуть найкращих спортсменів країни у даному виді спорту. Про це інформує УМВС України в Хмельницькій області.

Міліціонер-альпініст Дмитро Бондарчук уже три роки займається панкратіоном. Перше місце у «Турнірі честі» та друга сходинка у ваговій категорії 77 кг в розділі «ММА» цих змагань дали можливість до отримання титулу кандидата у майстри спорту.

Його колега по службі у роті міліції особливого призначення «Беркут» міліціонер-підривник Богдан Білий всього рік займається панкратіоном, але впевнено переміг у ваговій категорії понад 100 кг у розділі «Agon». За плечима 26-річного правоохоронця сім років занять вільною боротьбою та самбо. З першого виду спорту працівник міліції отримав звання кандидата у майстри спорту.

Динамівці стали найкращими серед 40 учасників змагань, тож залишається побажати їм такого ж успіху на чемпіонаті України.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую