ye-logo.v1.2

Кам'янчани перемогли на обласній Універсіаді з футболу

Спорт 2427
Фото: Катерини Бабій

У Кам'янці-Подільському на центральному стадіоні ім. Тонкочеєва пройшли фінальні змагання з футболу серед вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівня акредитації.

До фіналу змагань вийшли чоловічі команди трьох університетів: Подільський державний аграрно-технічний університет, Кам'янець-Подільський національний університет ім. І.Огієнка та Хмельницький університет управління та права.
Аби визначити сильнішого суперники зіграли в одне коло. Хмельничани в обох своїх матчах програли, спочатку “аграріям” (0:4), а потім і іншій кам'янецькій команді — 0:5.
Вирішальна гра між господарями поля пройшла без великої кількості забитих голів. Лише студентам Кам'янець-Подільського національного університету ім. І.Огієнка вдалося “розмочити” рахунок. У підсумку 1:0 і перемогу та перше місце на турнірні здобув Кам'янець-Подільський національний університет. Другими фінішували футболісти Подільського державного аграрно-технічного університету, третіми - футболісти Хмельницького університету управління та права.
Наступним видом спорту обласної Універсіади буде пляжний волейбол. Змагання пройдуть 17 та 18 травня у Хмельницькому.

ХУУП — ПДАТУ 0:4
ХУУП — КПНУ 0:5
ПДАТУ — КПНУ 0:1

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую