ye-logo.v1.2

У Хмельницькому бігали за здорову сім'ю (+ФОТО)

Спорт 2419

Сьогодні, 29 травня, у хмельницькому парку культури і відпочинку імені Михайла Чекмана пройшов міні-марафон «Здоров’я» у рамках Міжнародного Дня сім’ї.

Розпочався міні-марафон із екскурсу у минуле — учасникам розповіли історію започаткування марафонського бігу. Далі розминка і «на старт, увага, марш!».
«Проводимо міні-марафон силами наших молодих соціальних працівників. Змагання стане завершальним акордом у місячнику приуроченому до Дня сім'ї. Щорічно у травні проходить ряд заходів присвячені зміцненню сім'ї — День матері, День батька, тому і ми теж вирішили цією подією підтримати наших молодих співробітників, всилити у них віру і надію у те, що, якщо ти здоровий, то будеш щасливий у подружньому житті. Така основна ідея нашого марафону. Це перший наш такий захід, але якщо усе пройде добре, то і у наступному році його повторимо. Хочемо заохотити молодь до здорового життя і підтримати сімейні цінності», - пояснила практичний психолог міського центру соціальних служб сімї, дітей та молоді Антоніна Виговська.
Варто відзначити, що у міні-марафоні взяли участь не лише співробітники міського центру соціальних служб, але й студенти-практиканти — майбутні психологи і соціальні працівники. Загалом один кілометр долали понад тридцять учасників.
Першою ж до фінішу прибігла Інна Краузе, майже одразу за нею фінішувала Ольга Жеребкова, а Олександра Заяць замкнула трійку найшвидших. Переможці отримали грамоти, а решта бігунів — заохочувальні призи.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую