ye-logo.v1.2

Хмельничанин взяв «бронзу» на міжнародному боксерському турнірі

Спорт 2384
vk.com
Фото: vk.com

Хмельницький боксер Владислав Вєтошкін зайняв третє місце на міжнародному турнірі класа «А» пам'яті Миколи Мангера, що проходив у Херсоні.

Збірна України на цей турнір виставила два склади. Суперниками українців були боксери з Грузії, Азербайджану, Вірменії, Туреччини, Ірану, Іраку, Росії, Білорусії, Молдови, Туркменістану, Казахстану, Киргистану та Алжиру.
Єдиним представником Хмельниччини на турнірі був хмельничанин Владислав Вєтошкін (вага до 56 кілограмів).
«Усі суперники були серйозними. Важким був перший поєдинок проти боксера з Грузії, Владсилав перші два раунди програв - грузин добре відбоксував. Але у третьому раунді уже Вєтошкін товк суперника і у підсумку виграв. До речі, грузин є чемпіоном своєї країни і призером чемпіонату Європи. У чвертьфіналі Владислав переміг турка - призера чемпіонату Світу», - розповідає тренер з боксу Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Іван Яструб.
Був Вєтошкін близьким до того, аби вийти до фіналу. Проте здолати бійця з Киргистану (минулорічного призера чемпіонату Азії) у півфіналі не вдалося — Владислав приміряв «бронзу» турніру.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую