ye-logo.v1.2

Боксери з Хмельницького виграли дев'ять медалей на Всеукраїнському турнірі

Спорт 2432
slando.ua
Фото: slando.ua

У Вінниці пройшов Всеукраїнський турнір з боксу пам'яті Йосипа Академії серед школярів 2001-2002 років народження.

Хмельниччину на турнірі представляли боксери обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, дев'ятьом з яким вдалося піднятися на призовий п'єдистал. Так, першими стали: Микола Герета (до 50 кілограмів), Ярослав Цюрпіта (до 42 кілограмів), Ярослав Григорук (до 40 кілограмів) та Владислав Мясніком (до 38 кілограмів).
Свої фінали програли і, відповідно, посіли другі сходинки на турнірі Максим Возний (до 48 кілограмів), Денис Мирунець (до 29 кілограмів), Леонід Півоваров (до 27 кілограмів), Ігор Фурта (до 44 кілограмів) та Олександр Щипайло (до 52 кілограмів).
«Турнір був досить цікавим, приїхали боксери зі всієї України. Проте для нас тренерів на таких змаганнях результат неголовний. Нашим боксерам по 11-12 років і для них головне це здобутий досвід, «відточення» техніки, тренування витривалості і тому подібне. Хоча звісно приємно, що команда Хмельницької області стала однією з кращих на турнірі і виграла дев'ять медалей», - розповідає тренер з боксу Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Іван Яструб.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую