ye-logo.v1.2

Хмельничани побажали українським біатлоністам перемог (Фото)

Спорт 3728
автора
Фото: автора

Хмельницький підхопив естафету прапору вболівальників збірної України з біатлону. Акція пройшла поблизу Дитячого світу.

«Прапор нам передали з Тернополя. Тернополяни розповіли, що у них в акції взяло участь близько тридцяти чоловік і всі залишилися задоволеними. Нам же побажали успіху. По завершенню акції, я прапори направлю у Білу Церкву, де буде наступний етап вітань від вболівальників для збірної України. Усі хочуть вкластися у щільний графік, аби інші міста змогли приєднатися до акції. І 19 вересня прапор подарують нашій збірній», - розповідає організатор акції у Хмельницькому Руслан Рохов.
Естафета прапору вболівальників збірної України з біатлону стартувала 30 липня і пройшла у Полтаві, Кіровограді, Черкасах, Коломиї, Івано-Франківську, Львові та Тернополі.
«Цією акцією намагаємося надихнути біатлоністів на гарні результати. Хочемо, щоб вони знали, що не самі і за них вболіває багато людей по всій Україні. Ми сподіваємося на золоті медалі у Сочі, особливі надії покладаємо на жіночу збірну. Також надіємося і на хлопців. А нам, вболівальникам, буде приємно не тільки від здобутих медалей, але й від того, що при кожній перемозі підніматиметься прапор з підписами, зокрема і хмельничан», - додає Руслан Рохов.
Перемог українським біатлоністам бажали як прості перехожі, так і вболівальники цього виду спорту, які заздалегідь дізналися про акцію.
«Вперше біатлон побачила по телевізору у 2006 році. Тоді ще не все розуміла, але з того часу стала фанаткою цього виду спорту. На прапорі залишила побажання, щоб виграли якнайбільше медалей у цьому сезоні і взагалі, щоб демонстрували лише високі результати», - ділиться хмельничанка Марія Бойчук.
Наступною зупинкою прапору 18 серпня стане Біла Церква. 22 серпня свої вітання біатлоністам зможуть передати жителі Іллічівська, а 23 серпня – мешканці Одеси. У Миколаєві акція пройде 25 серпня, а наступного дня – у Херсоні.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую