ye-logo.v1.2

Хмельницькі регбісти взяли “бронзу” кубку України

Спорт 2422
Фото: vk.com

До другої сходинки подолянам не вистачило лише однієї реалізації.

У Харкові пройшов кубок України з регбі-7. Спершу турнір повинен був відбутися у Хмельницькому, проте Федерація регбі України прийнялa рішення перенести змагання до Харкова.
Хмельницька команда “Evolution 7s” мала усі шанси на те, щоб здобути “срібло” турніру: хмельничани на рівних грали із “Кредо-63”, але одесити зуміли відірватися у рахунку на одну влучну реалізацію. У підсумку “Evolution 7s” поступився — 12:14.
Також подоляни програли і майбутньому тріумфатору кубку України — харківському “Олімпу” (0:39). Ці дві невдачі і визначили подальшу долю “Evolution 7s” - боротьба за “бронзу”.
Команда з Хмельницького без проблем розібралася із збірними Рівненської (45:0) та Харківської (36:0) областей. В заключному матчі турніру наші регбісти обіграли харківський «Легіон-XIII-ШВСМ» з рахунком 31:14 та приміряли бронзові нагороди кубку України з регбі-7.
Попереду ж у хмельничан ігри другого етапу чемпіонату України з регбі-15: 6 вересня подоляни приймуть київську “Епоху-Політехнік”, а 13 вересня поїдуть в гості до одеського “Кредо-63”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую