ye-logo.v1.2

Шаблістка з Нетішина привезла золоту медаль із Всеукраїнської Універсіади

Спорт 2158
sportonline.ua
Заслужений майстер спорту Аліна Камащук у фіналі обіграла студентку Чорноморського державного університету імені Петра Могили, майстра спорту Олену Прокуду (Миколаїв).. Фото: sportonline.ua

Заслужений майстер спорту Аліна Камащук перемогла на змаганнях у Львові.

На ХІІ літній Всеукраїнській Універсіаді-2015 визначилися перші переможці з фехтування. Як інформує прес-служба Міністерства освіти і науки, золоту медаль виграла студентка Кам’янець-Подільського національного університету, чемпіонка світу, заслужений майстер спорту Аліна Камащук, яка у фіналі обіграла студентку Чорноморського державного університету імені Петра Могили, майстра спорту Олену Прокуду (Миколаїв). В Олени Прокуди – «срібло».
Бронзовими медалістками стали Ірина Щукла (Хмельницький національний університет) та Діана Залевська (Чорноморський державний університет імені Петра Могили).

Серед юнаків чемпіоном Універсіади став студент Київського національного університету фізичного виховання та спорту України Євген Стаценко. У фіналі він переграв ще одного представника столичного спортивного ВНЗ Дмитра Раскосова.

На п’єдесталі пошани до них приєдналися бронзові призери Олександр Каракай (Черкаський національний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького) та Олексій Стаценко (Київський національний університет фізичного виховання та спорту).

Нагадаємо, що 25 березня першими боротьбу за нагороди ХІІ літньої Всеукраїнської Універсіади-2015 розпочали шаблісти. В особистому заліку змагаються 25 юнаків і 21 дівчина.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую