ye-logo.v1.2

Європейські ігри: хмельницькі борці завершили змагання

Спорт 2024
Завтра Олегу Плотницькому зі своїм партнером потрібно перемогти швейцарський дует
Завтра Олегу Плотницькому зі своїм партнером потрібно перемогти швейцарський дует. Фото: baku2015.com

У Баку тривають перші Європейські ігри, участь в яких беруть і спортсмени з Хмельниччини

Сьогодні на старт змагань вийшли і подільські чоловіки-борці. Так, у ваговій категорії до 70 кілограмів виступав Олексій Мельник. Вже у першій сутичці хмельничанин здобув впевнену перемогу над Юрієм Поляком з Ізраїлю. Але в 1/4 фіналу Олексій не зміг здолати грузина Давида Тлашадзе, програвши з рахунком 1:3.

Завершив змагання з вільної боротьби і Олександр Хоцянівський, який виступав у категорії до 125 кілограмів. Перемігши в 1/8 фіналу спортсмена з Великобританії, в чвертьфіналі Олександр програв Гену Петріашвілі з Грузії, який, між іншим, ввечері змагатиметься за бронзову нагороду.
 
А вчора на старт Європейських ігор вийшли пляжні волейболісти, серед яких і хмельничанин Олег Плотницький, який захищає честь Харківської області. Олег у парі з чернігівчанином Олексієм Деніним вчора програли в першому матчі групи «Б» дуету з Польщі з рахунком 0:2. Та вже сьогодні наші пляжники перемогли з рахунком 2:1 іспанців. Завтра на них очікує останній матч у групі проти швейцарців. Для того, аби продовжити боротьбу за нагороди, Плотницькому з Деніним потрібно перемагати суперників.
 
Нагадаємо, поки що в активі усіх подільських спортсменів, які змагаються в Баку, одна золота нагорода, яку виборола Аліна Стаднік-Махиня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую