ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Поділля» програло волочиському «Збручу»

Спорт 4035
Збруч у матчі в Хмельницькому влаштує і нічия, а ось Поділлю потрібно вигравати
Збруч у матчі в Хмельницькому влаштує і нічия, а ось Поділлю потрібно вигравати. Фото: автора

На СК «Поділля» хмельницька команда не змогла у півфінальному матчі Кубка області з футболу здолати володаря минулорічного трофею.

"Поділля" Хмельницький - "Збруч" Волочиськ - 0:2

Це була текстова трансляція газети "Є" спеціально для наших читачів, любителів футболу. Команді Збруча та їх фанатам гарного продовження змагань і лише перемоги. А гравцям та фанатам "Поділля"... не сумуйте, життя таке швидкоплинне і непередбачуване, що усі перемоги - це сюрпризи, які приходять у найнеочікуваніші хвилини. 

95' Звучить фінальний свисток. "Збруч" вдруге перемагає "Поділля", та виходить до фіналу Кубку області. 

94' Останній шанс для Поділля розмочити рахунок. Штрафний біля воріт Збруча: Костянтин Шляховий навішує, а Анатолій Шляховий пробиває вище воріт.  

93' Заміна в "Збручі": замість Сергія Чижа виходить Назар Цінько, а в "Поділлі" замість Артура Подлюка вийшов Артем Кручек. 

90' Матч підходить до завершення, але скільки додаткового часу додав арбітр не відомо. Однак вже зараз можна вітати волочиський "Збруч" із виходом до фіналу Кубку області, бо Поділлю, аби перевести протистояння у серію пенальті, потрібно забити три голи. А це, погодьтеся, фантастика.  

89' Заміна у "Поділлі": замість Сергія Полупана та Владислава Греся на поле виходять Богдан Люблінський та Віталій Луцюк

87' Таке враження, що "Збруч" цей рахунок не влаштовує і вони хочуть забити ще. Та й гравці "Поділля" не проти хоча б один м'яч відіграти. Але атаки обох команд завершуються на підступах до штрафних майанчиків. 

84' Сергій Лук'янов, капітан "Збруча" отримав жовту картку. 

83' До речі, в іншому півфінальному матчі ФК "Дунаїці" вдома програли Старокостянтинівському "Случу" 0:1. Отже, "Случ" у фіналі. 

81' Заміна у "Збруча": замість Олега Зубика вийшов Олег Кубик.

78' Заміна у "Збручі": замість Андрія Донця вийшов Владислав Полторацький, а замість Івана Косяка вийшов Владислав Пюрко. А в "Поділлі" замість Андрія Соколюка вийшов на поле Денис Борис. 

76' ГОООЛЛЛ!!! Конратака "Збруча", і Іван Косяк оформлює дубль у матчі. Рахунок 0:2.

75' Кутовий біля воріт "Поділля". Хмельничани відбили напад "Збруча". Що ж, ще хвилин 15 і "Збруч" здобуде путівку до фіналу.

73' Заміна в "Збручі": замість Олександра Юрчака виходить на поле Богдан Коза. 

73' Віталій Катеринчук з "Поділля" отримує жовту картку. 

70' Заміна в "Збручі": Андрій Яремчук покидає поле, а замість нього виходить Олександр Назарук. А тим часом фанати Поділля не лише кидають петарди, але й запалюють димові шашки та фаєра. 

68' Андрій Соколюк пробивав з убойної позиції - метрів з восьми по воротах Збруча, але його удар заблокували захисники волочиської команди. 

65' Намагаються гравці "Поділля" врятувати цей матч, але в завершальній стадії у них нічого не виходить. 

61' Хмельничани намагаються хоча б зрівняти рахунок. Яскравий приклад удар Артура Подлюка - в падінні головою з 10 метрів, але повз ворота. 

58' Заміна у "Поділлі": замість Артема Романюка з'явився Дмитро Побережник. 

57' Схоже у "Збручі" в перерві також відбулася заміна: замість Олександра Пюрка на поле вийшов Олег Критюк. 

56' Нарешті ми зрозуміли заміни після перерви хмельничан. Отже Олексій Колесников вийшов замість Іскандера Умарова, а Віталій Катеринчук замість Миколи Сохорука. 

54' Штрафний до воріт "Поділля" метрів 23. Ростислав Ціх пробиває прямо в руки Олександру Поправці. 

52' Кутовий біля воріт "Збруча". Віталій Катеринчук пробиває вище воріт. 

51' Сергій Полупан, замість того, щоб пробити із трьох метрів по вортах Збруча, віддав пас на Олексія Колесникова, але захисники волочиської команди прочитали цей задум. 

46' Розпочався 2 тайм. В "Поділля" на поле вийшли Олексій Колесников та Віталій Катеринчук, а ось кого вони замінили будемо з'ясовувати уже під час матчу.  

45+4' Перерва. Команди йдуть на 15-хвилинний відпочинок. Відпочинемо і ми. 

45+4' Схоже, це був останній штрафний у першому таймі, який невдало розіграли гравці "Збруча". 

45+1' Знову кутовий біля воріт Збруча. Сергій Полупан подає і Дмитро Юхимович головою пробиває поруч з поперечиною. Глядачі на стадіоні лише встигнули вигукнути гучне УУУУХХХ!

43' Кутовий біля воріт Збруча і Гресь наче зрівнює рахунок. Але арбітр Віктор Папіровіч не зарахував цей гол, оскільки гравець Поділя не навмисне, але зіграв рукою. Після тривалих суперечок з арбітром Микола Сохорук отримав жовту картку. А рахунок залишається незмінним 0:1

42' Тепер Поділлю, щоб вийти до фіналу, потрібно забити два голи. 

39' ГООООЛ!!! Андрій Донець своїм пасом розрізає захист Поділля і Косяк Іван опинився віч-на-віч із Олександром Поправкою і влучно пробив у правий нижній кут хмельничан. Рахунок 0:1

36' Юрчак Олександр пробивав з 6 метрів, але Олександр Поправка врятував свою команду. Хоча, на думку гравців Збруча м'яч перетнув лінію воріт. Утім, на табло стадіону "Поділля", яке не працює, мало б висвітлюватися 0:0. 

35' Знову б'є Ростислав Ціх і знову вище воріт. Пристрілюється, чи як?

34' Штрафний. До воріт Поділля 25 метрів. 

32' Арбітр призупиняє матч, щоб гравці попили води. А ми, поки що, думаємо: за такої гри важко зрозуміти, як "Поділля" планує перемогти "Збруч", щоб вийти до фіналу.  

30' Штрафний із 25 метрів до воріт Поділля - Ростислав Ціх пробив вище воріт. А, до речі, Сохорук, продовжує гру. 

28' Віталій Коваль знову на полі. Цього разу надає допомогу Миколі Сохороку. 

26' Гресь повертається на поле. Чарівник-лікар команди Віталій Коваль зробив свою роботу на відмінно.  

24' Схоже, що у хмельницькому "Поділлі" невдовзі буде заміна. Зараз надають медичну допомогу Гресю Владиславу, який невдало приземлився в боротьбі за м'яч. 

21' Перший кутовий у цьому матчі. Його заробили гравці "Збруча", але хмельничани з легкістю відбилися. 

17' Натяк на небезпечність: Тарас Пліс увійшов у штрафний майданчик Поділля, але по-людськи пробити не зміг.

Журбинка :( 

16' Якийсь нудноватий футбол... 

11' Команди грають від воріт до воріт, але без небезпечних моментів. 

8' Косяк Іван зі Збруча в падінні головою пробивав з 10 метрів по воротах Поділля. Не точно. 

7' Фанати Поділля у своєму репертуарі - співають пісні та взривають петарди. 

5' Андрій Яремчук зі Збруча отримує жовту картку. 

4' Схоже, що Волочиська команда, яку сьогодні влаштує навіть нічия, не збирається відсижуватися в обороні, а тому активно атакує, але поки що без особливих загроз біля воріт "Поділля". 

1' Сьогодні, на відміну від минулого тижня команди грають в інших формах. Поділля грає у малиновій формі, а Збруч у білих футболках та чорних шортах. Нагадаємо також і про те, що минулого тижня в Волочиську Збруч переміг Поділля з рахунком 3:2.

0` Матч розпочався.  

Стартовий склад «Поділля»:
12. Олександр Поправка, 3. Анатолій Шляховий , 1. Владислав Гресь, 15. Костянтин Шляховий, 4. Артем Романюк, 5. Дмитро Юхимович, 8. Артур Подлюк, 10. Микола Сохорук, 11. Андрій Соколюк, 18. Іскандер Умаров, 7. Сергій Полупан.
Запасні: 6. Денис Борис, 19. Віталій Катеринчук, 9. Олексій Колесников, 2. Артем Кручек, 22. Віталій Луцюк, 14. Богдан Люблінський.
Виконуючий головного тренера: Анатолій Шляховий.
 
Стартовий склад «Збруча»:
12. Чиж Сергій, 3. Донець Андрій, 4. Яремчук Андрій, 5. Пюрко Олександр, 8. Мартинюк Андрій, 9. Косяк Іван, 10. Юрчак Олександр, 11. Пліс Тарас, 13. Ціх Ростислав, 17. Лук’янов Сергій, 20. Зубик Олег.
Запасні: 96. Цінько Назар, 7. Кубик Олег, 6. Полторацький Владислав, 15. Критюк Олег, 22. Назарук Олександр, 18. Пюрко Владислав, 14. Коза Богдан.
Головний тренер: Ігор Шишкін.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую