ye-logo.v1.2

Побачити Алієва та Шацьких за 30 гривень

Спорт 2776
19 серпня на СК Поділля зійдуться Гетьман та Рух із Винників
19 серпня на СК Поділля зійдуться Гетьман та Рух із Винників. Фото: колаж автора

Завтра в Хмельницькому відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Кубка України з футболу серед аматорів.

19 серпня о 18.00 на спорткомплексі «Поділля» розпочнеться футбольний поєдинок між хмельницьким «Гетьманом» та «Рухом» із Винників Львівської області. Команди, які тиждень тому на Львівщині вже зустрічалися, зійдуться у матчі-відповіді 1/16 фіналу Кубка України з футболу серед аматорських команд. І, хоч інтриги в цьому протистоянні вже майже немає, адже «Рух» у першій грі переміг з рахунком 4:0 (один гол на рахунку Максима Шацьких), чим, фактично, забезпечив собі вихід до 1/8 фіналу, хмельницькі вболівальники з нетерпінням очікують на це протистояння. А все через те, що в складі команди з Львівщини виступають відомі українські футболісти – Олександр Алієв та Максим Шацьких. 

Щоправда, щоб подивитися на Шацьких із Алієвим, доведеться заплатити 30 гривень за квиток. Пенсіонерам – дешевше удвічі. А ось для дітей вхід буде безкоштовним. Відзначимо й те, що організатори матчу обіцяють усі отримані кошти від продажу квитків спрямувати на потреби дітей-переселенців.
 
До речі, сайт газети «Є» планує провести текстову онлайн трансляцію цього поєдинку, яка розпочнеться 19 серпня орієнтовно о 17.45. Слідкуйте за анонсами на сайті газети «Є».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую