ye-logo.v1.2

Кубок України з регбі-7 розіграють у Хмельницькому

Спорт 1911
Чи пройдуть матчі Кубка України з регбі-7 на СК Поділля 24 серпня, залежатиме від завантажуваності хмельницького стадіону на День Незалежності
Чи пройдуть матчі Кубка України з регбі-7 на СК Поділля 24 серпня, залежатиме від завантажуваності хмельницького стадіону на День Незалежності. Фото: з архіву

Федерація регбі України затвердила календар проведення змагань у «сімці».

Вже стає традицією, що Кубок України з регбі-7 проходить у Хмельницькому. Цей рік – не виняток. У Федерації запланували проведення розіграшу Кубка України з регбі-7 саме в нашому обласному центрі. Орієнтовано – 24 серпня.

Крім цього, у новому регбійному сезоні розіграють ще й Кубок України з регбі-15. Щоправда, остаточного календаря турніру ще немає. Єдине, що провести його хочуть у липні-вересні цього року за системою плей-офф, ігри якого складатимуться з одного поєдинку.

Нагадаємо, що сезон у регбі-7 розпочнеться 3 квітня в Львові, де відбудуться матчі першого туру. У новому чемпіонаті, за словами президента Федерації регбі в Хмельницькій області Олега Плахотнюка, хмельничани зазіхнуть на срібні нагороди, а не на звичні для багатьох бронзові.

Ну, а поки першість не розпочалася, одразу двоє молодих регбістів із Хмельницького – Вадим Сівак та Андрій Лисий, в складі збірної України з регбі віком до 18 років вирушають на чемпіонат Європи в Португалію. Свій перший матч наші регбісти проведуть 19 березня проти однолітків зі Швейцарії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую