ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» проти вінницької «Ниви», «Агробізнес» проти «Ниви» з Тернополя

Спорт 2771
Минулого року в змаганнях серед аматорів можна було побачити гру екс-динамівця Олександра Алієва. Хто цього року з колишніх зірок українського футболу гратиме поки незрозуміло
Минулого року в змаганнях серед аматорів можна було побачити гру екс-динамівця Олександра Алієва. Хто цього року з колишніх зірок українського футболу гратиме поки незрозуміло. Фото: з архіву

Став відомий календар матчів чемпіонату України з футболу серед аматорів.

Вже 16 квітня в футбольній першості країни серед аматорів стартує новий сезон. Цього року, як відомо, від Хмельниччини виступатимуть два клуби – хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес», який торік ще називався «Збручем».

Хмельничани потрапили до групи 2, де гратимуть проти бронзового призера двох останніх років «ОДЕКа» з Оржіва Рівненської області, ФК «Волоки» з Чернівецької області (торік саме ця команда в 1/8 фіналу Кубка України серед аматорів за підсумками двох матчів здолала «Збруч») та вінницькою «Нивою-В».

А ось волочиська команда виступатиме в групі 3. Компанію «Агробізнесу» складуть івано-франківський «Тепловик», ФК «Вінниця» та тернопільська «Нива».

Саме волочиський клуб із подільських команд першим вийде на старт першості. Станеться це 17 квітня в Івано-Франківську. А ось «Поділля» свій перший поєдинок проведе 24 квітня в Хмельницькому.

Календар матчів за участю хмельницького «Поділля»:
23 квітня (субота) «Поділля» – ФК «Волока»
30 квітня (субота) «Поділля» – «Нива-В»
8 травня (неділя) «ОДЕК» – «Поділля»
21 травня (субота) ФК «Волока» – «Поділля»
28 травня (субота) «Нива-В» – «Поділля»
4 червня (субота) «Поділля» – «ОДЕК»
14-15 травня – резервний день

Календар матчів за участю волочиського «Агробізнесу»:
17 квітня (неділя) «Тепловик» – «Агробізнес»
23 квітня(субота) «Агробізнес» – «Нива»
30 квітня (субота) ФК «Вінниця» – «Агробізнес»
7 травня (субота) «Агробізнес» – «Тепловик»
21 травня (субота) «Нива» – «Агробізнес»
28 травня (субота) «Агробізнес» – ФК «Вінниця»
14-15 травня – резервний день

Зауважимо, що на першому етапі змагаються 24 команди, які розподілені на 6 груп. До фінального етапу (1/4 фіналу плей-офф) проходять 8 команд: 6 переможців груп та 2 кращі команди за турнірними показниками з тих, що посядуть другі місця у групах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую