ye-logo.v1.2

Збірна боксерів Хмельниччини – краща в України

Спорт 1859
Валерій Василевський (у синьому шоломі) став чемпіоном УКраїни з боксу серед юніорів у ваговій категорії до 54 кілограмів
Валерій Василевський (у синьому шоломі) став чемпіоном УКраїни з боксу серед юніорів у ваговій категорії до 54 кілограмів. Фото: з архіву

Завершився чемпіонат країни з боксу серед юніорів.

Дві золотих, стільки ж срібних та одна бронзова нагорода – саме такий результат здобули подільські боксери на юніорському чемпіонаті України, який завершився в Черкасах. І в загальнокомандному заліку збірна Хмельниччини посіла перше місце.

У ваговій категорії до 52 кілограмів Артур Рафаловський з Хмельницького дійшов до півфіналу, де йому довелося боксувати проти свого товариша з хмельницької ДЮСШ №2 «Авангард» Віталія Соловійчука. Сильнішим виявився Віталій, а тому Артур став бронзовим призером чемпіонату. Ну, а Віталію Соловійчуку, хоч і вдалося в фіналі відправити свого суперника зі Львова у нокдаун, чемпіонський титул не дістався. Він срібний призер.

Ще одну срібну нагороду здобув інший хмельничанин – Роман Гаврилюк, який боксував у ваговій катгеорії понад 80 кілограмів.

Натомість двоє подолян таки стали чемпіонами України. Шепетвічанин Тарас Бондарчук у ваговій категорії до 57 кілограмів у фіналі впевнено здолав киянина, здобувши перемогу технічним нокаутом в другому раунді.

Хмельничанину Валерію Василевському (вагова категорія до 54 кілограмів) для здобуття титутула чемпіона України довелося боксувати проти спортсмена з Донеччини. Три раунди запеклого поєдинку і… вихованець ДЮСШ №2 «Авангард» - чемпіон України!
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую